Protezele dentare sunt o solutie pentru varii probleme

proteza dentara

Protezele dentare sunt necesare de multe ori, la diverse varste. Putem spune ca ele rezolva mai multe probleme practic. Se folosesc desigur in cazul dintilor lipsa, situatie care poate sa intervina la diferite varste. Astfel, la Tinka Smile, expertii in domeniu va asteapta cu cele mai bune solutii la un pret foarte accesibil.

Lipsa de dinti poate cauza neplaceri pe mai multe planuri, fara indoiala. Atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al facilitarii masticatiei, etc., dantura este important a fi sanatoasa. Lipsa de dinti de pilda poate sa creeze dificultati pana si la vorbire, la masticatie, aparand in timp pana si unele probleme digetsive. Portezele dentare vor evita insa aparitia acestor situatii: www.chirurgie-orala.ro.

Solutii clasice, proteze dentare potrivite pentru oricine

Putem spune despre o proteza dentara ca aceasta va reprezenta clar o solutie clasica de rezolvare a unor probleme cum sunt lipsa danturii. O proteza dentara poate sa fie totala, in cazurile in care de pilda lipsesc toti dintii. Poate sa fie insa si partiala, in cazurile in care de pilda mai exista cativa dinti.

La Tinka Smile veti putea regasi solutiile ideale in acest sens. Aici veti avea parte de cele mai bune recomandari si desigur de servicii medicale stomatologice de calitate superioara. Proteza totala de pilda va fi o proteza elastica, va urmari foarte bine forma arcadelor. Proteza partiala se va fixa de restul de dinti ramasi prin diverse sisteme. Aceasta va trebui indepartata si curatata in fiecare zi, desigur.   

De ce fel de proteze dentare aveti nevoie?

Aici intervine ideea de a apela la un specialist si totodata importanta acesteia. Medicul va fi cel care va va recomanda tipul de proteza care vi se potriveste, iar acea recomandare va trebui sa fie clar personalizata necesitatilor dvs. La Tinka Smile va puteti baza pe sfatul unor experti in domeniu.

Proteza dentara pe care o veti avea trebuie sa va ofere comfortul de a mesteca fara probleme, de a vorbi fara probleme, ca si cand ati avea dantura dvs. proprie. Totodata, este important ca ea sa fie realizata din materiale corespunzatoare. Protezele dentare se vor executa la comanda. Ele sunt realizate pe baza amprentei individuale, iar specialistul in domeniu, respectiv medicul dentist, va va recomanda modelul potrivit pentru dvs.

Protezele dentare au o durata de viata limitata si ele, insa cert este ca unele de calitate sunt mai rezistente. La un moment dat va trebui insa ca si o proteza dentara sa fie refacuta, captusita sau rebazata.

De asemenea este indicat sa se aiba grija si in utilizarea unei proteze dentare de pilda, intrucat daca o scapati ea se poate sparge. E bine sa o pastrati intr-o solutie pentru curatare proteze sau in apa, sa o periati zilnic, sa nu folositi apa calda in curatarea ei, intrucat se poate deforma.

Apelati cu incredere la Tinka Smile, bucurati-va de ajutorul specialistilor de aici si de servicii de calitate, la preturi foarte accesibile pentru oricine: www.chirurgie-orala.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.