Provisco, proiectare hale industriale Ploiesti la cele mai inalte standarde de calitate!

17cf03e7dd022e02f639eb80ccb5b4eaVa desfasurati activitatea in judetul Prahova si va aflati in cautarea unui furnizor de servicii proiectare hale industriale Ploiesti? Compania Provisco va pune la dispozitie o gama completa de servicii proiectare generala constructii, fiind specializata atat in proiectarea cladirilor civile, cat si a celor de tip industrial. In cadrul proiectelor destinate cladirilor industriale se incadreaza si proiectare hale industriale Ploiesti, activitate realizata la cele mai inalte standarde de catre echipa de profesionisti a companiei.

Despre Provisco si serviciile de proiectare hale industriale Ploiesti

Infiintata in anul 2003, Provisco SRL are ca obiect principal de activitate proiectarea structurala pentru constructii civile si industriale, lucrand sub deviza “adaptabilitate si perfectionare continua” pentru satisfacerea cerintelor tuturor clientilor. Societatea s-a raportat constant la cerintele pietei constructiilor, aflata in continua diversificare si expansiune, si beneficiaza de un bun suport tehnic, de asistenta de specialitate, precum si de un numar mare de profesionisti din domenii conexe operatiunilor realizate: arhitectura, structuri, rezistenta, instalatii, drumuri.

In serviciile de proiectare hale industriale Ploiesti, Provisco utilizeaza programe de calcul de specialitate in vederea realizarii unor cladiri eficiente, cu o fina atentie la detalii si minimizarea costurilor, astfel incat rezultatul final sa se ridice la inaltimea celor mai exigente asteptari si a celor mai complexe cerinte.

Etape in proiectare hale industriale Ploiesti

In etapa de proiectare hale industriale Ploiesti se efectueaza analize avansate pentru o modelare cat mai exacta a solicitarilor care intervin in viata reala a cladirilor. Corect executata, proiectarea garanteaza obtinerea unei constructii conforme cu cerintele beneficiarului, precum si aproximarea unui cost final de executie foarte apropiat de realitate, avand o imagine de ansamblu asupra necesarului de materiale.

Proiectarea se face tinand cont de tipul constructiei (parter sau cu etaj), numarul de deschideri, suprafata, tipul de ventilatie (naturala, artificiala, climatizare), asigurarea iluminarii naturale (ferestre laterale, luminatoare), tipul de inchidere/acoperis (panta minima, scurgerea apelor), destinatia finala a halei, dat fiind ca o structura trebuie sa raspunda urmatoarelor cerinte:

  • sa fie apta de a fi utilizata scopului pentru care a fost prevazuta, tinand seama de durata ei de viata si de cheltuielile implicate in realizarea acesteia
  • sa reziste la efectele tuturor actiunilor in timpul executiei si exploatarii, precum si sa aiba o durabilitate corespunzatoare
  • sa nu fie grav avariata sau distrusa de evenimente ca explozii, socuri, seism ori consecinte ale erorilor umane, in acest sesn acordandu-se o importanta deosebita alegerii unui tip de structura putin sensibila la pericolele potentiale, precum si adoptarii unor legaturi adecvate intre elementele structurii

Pentru satisfacerea acestor cerinte trebuie alese in mod corespunzator materialele necesare, trebuie bine concepute detaliile constructive si trebuie specificate tehnologiile adecvate pentru punerea in opera si exploatarea constructiei, aspecte care se regasesc in totalitate in planurile de proiectare hale industriale Ploiesti concepute de societatea Provisco.

Constructia este proiectata 3D cu ajutorul unor programe specializate pentru detalierea de structuri metalice, fiecare element de tip stalp, grinda, contravantuire, fiind reprezentat fidel, impreuna cu sistemul de prindere, alcatuind un model digital identic cu structura ce urmeaza a fi ridicata. Dupa finalizarea completa a structurii, se genereaza desene pentru fiecare reper in parte, detalii de executie, planuri ale structurii, planuri de montaj, liste defalcate pe tipurile de materiale.

Pentru proiectare hale industriale Ploiesti nu ezitati sa apelati la echipa Provisco, aceasta putand deveni furnizorul dumneavoastra si daca va aflati in cautare de servicii proiectare hale metalice, hale depozitare sau centre logistice, ori proiectare constructii civile.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.