Pui gaina de o zi, doar prin Agricola Ulmeni!

pui gaina de o ziVrei sa investesti intr-o crescatorie de gaini astfel incat sa obtii profitul dorit intr-un timp foarte scurt? Pentru asta ai nevoie, pe langa un proiect bine pus la punct, si de pasari sanatoase, capabile sa produca un numar mare de oua.

Avand ca principal domeniu de activitate cresterea si exploatarea puilor de gaina, curca, bibilica si a bobocilor de rata, Agricola Ulmeni, ferma din judetul Buzau, iti pune la dispozitie pui gaina de o zi, la preturi foarte avantajoase. Asadar, daca esti in cautarea unor pui gaina de o zi, Agricola Ulmeni iti ofera solutia. Indiferent de numarul de pui de care ai nevoie, echipa noastra iti sta la dispozitie!

Fie ca iti doresti achizitonarea unor pui gaina de o zi pentru carne sau pentru o productie mare de oua, apeleaza la ferma noastra si bucura-te de avantaje. Oferta Agricola Ulmeni se adreseaza atat micilor fermieri care doresc completarea numarului de pasari din gospodarie, cat si fermelor aflate in cautarea unor solutii pentru cresterea cifrei de afaceri si a profitabilitatii.

Pui gaina de o zi-Investeste intr-o afacere profitabila!

Cresterea animalelor de curete si in special, cresterea pasarilor este pentru multi o pasiune, dar si o afacere profitabila care anual poate aduce un profit major fermierilor. Cu alte cuvinte, daca esti la inceput de drum si vrei sa pui bazele unei afaceri profitabile, construieste o ferma de gaini.

Producatorii spun ca daca investesti intr-o microferma de aproximativ 1000 de pasari, poti avea un profit de 4000 de euro pe an, si asta in conditiile in care o gaina de exemplu, produce in jur de 250-300 de oua pe an, indiferent de sezon. In plus, poti avea certitudinea unor vanzari zilnice, tinand cont de faptul ca tot mai multi sunt cei care prefera produsele bio in detrimentul cele din comert. Astfel, clinetii vor fi mult mai incantati sa aiba o sursa de incredere de la care sa poata procura oua proaspete dar si carne lispita de aditivi sau alte substante toxice.

Unde mai pui faptul ca, momentan, aceasta zona de afaceri este inca neexploatata, in Romania cererea fiind mult mai mare decat oferta!

Esti in cautarea unui furnizor de pui gaina de o zi? Agricola Ulmeni iti sta la dispozitie si te asteapta cu preturi excelente!

Numarul celor care stiu ce inseamna stilul de viata bio este in continua crestere, fapt care iti poate oferi garantia unei afaceri de viitor. Daca ai deja proiectul si cladirea in sine, Agricola Ulmeni se ocupa de popularea fermei, punandu-ti la dispozitie pui  gaina de o zi.

La ferma Agricola Ulmeni, puii de gaina sunt crescuti in conditii foarte bune, fiind hraniti cu nutreturi combinate de calitate, obtinute tot din cadrul fermei noastre. Mai mult, puii sunt vaccinati periodic conform reglementarilor legale in acest domeniu.

Ferma noastra iti poate pune la dispozite orice numar de pui gaina de o zi, in functie de necesitati, oferindu-ti in acelasi timp si consiliere cu privire la cresterea lor. Astfel, poti avea siguranta unei ferme ca la carte, populata cu pui gaina de o zi de cea mai buna calitate.

Pentru a comanda pui gaina de o zi, este suficient sa ne contactezi la numarul de telefon: 0722 160 523.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.