Pulsar – Stalpi fotovoltaici. Lumina de la stalpi solari!

stalpi fotovoltaiciIluminat solar stradal? Nu, nu este titlul vreunui film SF ci este o alternativa foarte avantajoasa pentru orasele moderne care stiu sa se gospodareasca si sa faca economii majore la bugetul local. Cum este posibil ca energia solara sa permita iluminatul stradal? Simplu: prin intermediul unor stalpi fotovoltaici, solutii optime atat pentru aplicatii industriale si publice, cat si pentru aplicatii casnice.

Sursele neconventionale de energie castiga din ce in ce mai mult teren si in Romania. Motivul? Multi sunt cei care au descoperit beneficiile unor panouri solare sau a unor stalpi fotovoltatici. Vorbim de eficienta si de costuri reduse aproape de zero. Unde mai pui ca astfel de surse sunt regenerabile si 100% gratuite. Pe scurt, adio facturi de intretinere, adio cheltuieli suplimentare!

Vrei sa iti accesorizezi gradina cu stalpi fotovoltaici? Este o idee excelenta tinand cont ca astfel, intregul spatiu verde va fi pus in valoare atat ziua cat si noaptea. Cauti o metoda prin care sa reduci cheltuielile pentru energia electrica in depozit sau in hala de productie? Stalpii fotovoltaici reprezinta cea mai buna solutie.

Si pentru ca vorbim de echipamente de ultima generatie, este esential sa ai accesul la cele mai bune modele de stalpi fotovoltaici. Unde ii gasesti? In oferta celor de la Pulsar, companie ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de solutii in domeniul energiilor neconventionale.

Pulsar iti pune la dispozitie o gama completa de stalpi fotovoltaici, stalpi care poti fi amplasati cu succes fie in parcuri si parcari, fie in gradini, alei sau zone industriale.

Stalpi fotovoltaici – lumina de la Soare si noaptea!

Exista doua tipuri de stalpi fotovoltaici: stand-alone (fiecare stalp dispune de propriul panou fotovoltaic si este independent fata de ceilalti) si stalpi fotovoltaici conectati la o sursa de energie centrala.

Ai investit pasiune, timp si bani in gradina casei si vrei sa fie admirata non-stop, fara ca asta sa te coste? Afla ca poti face mai mult pentru gradina ta, si anume, sa o accesorizezi cu stalpi fotovoltaici. Stalpii se monteaza usor si pot functiona independent de reteaua electrica, alimentati fiind doar de energia solara. Asadar, poti instala stalpi fotovoltaici in zona de gazon, pe alei sau in livezi.

De asemenea, stalpii fotovoltaici sunt ideali si pentru iluminatul stradal public, fie ca este vorba de strazi sau parcuri. Avantajele sunt aceleasi: eficienta energetica, costuri reduse la facturi, lumina clara si independenta de retea. Aici se mai poate adauga un alt mare avantaj: pentru a functiona, stalpii fotovoltaici nu necesita cabluri sau alte instalatii inestetice si periculoase.

Pulsar – Expert in materie de stalpii fotovoltaicistalpi fotovoltaici

Vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase si durabile? Apeleaza la Pulsar si bucura-te de solutiile personalizate.

Avand o experienta vasta in domeniul energiilor neconventionale, Pulsar iti pune la dispozitie stalpi fotovoltaici de la A la Z.  In catalogul nostru gasesti stalpi fotovoltaici de inaltimi diferite si cu un flux luminos menit sa asigure o iluminare excelenta. Prinderea stalpilor este posibila prin intermediul tabloului electric, pe fundatie de beton. Sistemele nu necesita mentenanta.

Pentru a comanda stalpi fotovoltaici la preturi competitive, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Pentru o alegere corecta, iti oferim servicii de consiliere.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.