Rafturi metalice pentru muzee pentru o zona ordonta si curata

rafturi metalice pentru muzee

Pentru a realiza oexpozitie de succes intr-un muzeu, este nevoie de a expune perfect obiectele in fata vizitatorilor. Aceasta este posibil doar cu rafturi metalice pentru muzee care asigura o organizare optima, perfecta si practica. Pe langa aspectul esteic placut au o functionalitate si o posibilitate de a se asambla cu usurinta. Fiind foarte diversificate dupa forme si modele permit de a economisi spatiu pastrand o zona ordonata si curata. Cu ajutorul solutiilor noastre, puteti valorifica fiecare centimetru cub, toate obiectele vor fi foarte accesibile. Rafturile metalice statice pentru muzeu sunt folosite pentru stocarea individuala, conceput pentru toate categoriile de artefacte, sistemul este foarte stabil, facilitand depozitarea operei de arta tridimensionala, iar rafturile pentru pictura sunt fabricate in intregime din materiale rigide.

Rafturi metalice pentru muzee pentru a oferi solutia optima

Pentru obiecte usoare cum ar fi steaguri, covoare si alte tipuri de produse textile sunt folosite sistemele de rafturi metalice pentru muzee agabaritice, care sunt foarte usoare si pot fi indepartate sau modificate cu usurinta in conditii de siguranta si in mod confortabil. Adaptate in conformitate cu cerintele spatiale intr-o maniera de maxima eficienta sunt rafturile muzee cu sertare. Gama extinsa de sertare este o solutie ideala pentru o gama variata de obiecte. Ajustabile ele permit de a depozita in conditii de siguranta artefacte cu diverse forme si dimensiuni. Modelul poate fi configurat pentru a permite orice dimensiune de sertar. Rafturile cu baza mobila sporesc eficienta de stocare. Acest sistem de rafturi devine solutia ideala atunci cand este nevoie un numar mare de obiecte intr-o zona de mici dimensiuni.

Rafturi metalice pentru muzee practice si estetice

Zincate sau vopsite cu pulberi epoxide sistemele de rafturi metalice pentru muzee sunt de categoria profesionala, care imbina stilul geometric cu aspectul practic, deosebit de important, de depzitare a anumitor obiecte. Aceste rafturi vor imbogati aspectul incaperii, dandu-i un plus de culoare, veselie si forma. Construit pe o structura metalica rezistenta, cu polite aceste rafturi sunt foarte solide putand sustine o calitate mare de obiecte de dimensiuni si greutati diferite. Accesoriile scot in evidenta partea practica si estetica a obiectelor. Folosind aceste accesorii vizitatorii vor observa mai usor obiectele. Oferim la comanda o gama larga de optiuni. Orice cerinta poate fi studiata, proiectata si executata. Sistemele de rafturi se por adapta unor spatii diversificate, au design foarte placut, ergonomice si unice pentru fiecare obiect expus.

Rafturi metalice pentru muzee – o achizitie placuta

Gama larga de rafturi metalice pentru muzee de la societatea Racks Metal reprezinta o solutie utila pentru orice client. Atunci cand este ales sistemul de rafturi luam in consideratie necesitatile d-voastra actuale precum si potentialele viitoarei nevoi. Noi va putem ghida prin acest proces, vom evolua temeinic spatiul disponibil stocul de obiecte si vom oferi solutii personalizate in functie de necesitati. Pentru a face cunostinta cu produsele noastre puteti accesa site-ul nostru www.racksmetal.ro si daca ati hotarat sa faceti o achizitie veti avea o oferta de pret, vom schita incaperea intr-un program dedicat acestui domeniu.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.