Raschetarea si lacuirea, cele mai simple metode de reconditionare parchet Bucuresti

484674_107405092773849_1631287552_nParchetul este o pardoseala foarte apreciata in ultimii ani si il regasesti in casele mai tuturor romanilor cucerind prin frumusetea naturala, prin rezistenta in timp si prin varietatea de modele dintre care poti alege in functie de gustul si personalitatea ta. Insa pentru ca parchetul sa-si pastreze frumusetea si viata cat mai lunga este nevoie de intretinere periodica, iar in ultima instanta poti recurge la reconditionare parchet Bucuresti prin slefuire, raschetare si lacuire.

Pentru reconditionare parchet Bucuresti ai nevoie de o echipa de specialisti

Multi oameni prefera parchetul din lemn masiv deoarece este asociat cu naturalul si caldura unui camin. Dupa 6-7 ani apar primele semne de uzura daca a fost montat in zone in care traficul este intens. Ce este de facut in acest caz? Se recurge la reconditionare parchet Bucuresti prin slefuire usoara pe intreaga suprafata si aplicarea unui strat de lac. Daca parchetul este foarte afectat se recurge la raschetare si apoi lacuire in straturi succesive. Nu, nu-ti fie frica, parchetul nu-si va pierde din calitati, dimpotriva, reconditionarea il va face sa arate mai frumos, ca nou. Pentru intretinere vei alege lustruirea periodica si aplicarea unui strat de ceara.

In cazul parchetului laminat intretinerea se face foarte usor prin aspirare si spalare cu mopul. Rezista cu brio la lovituri, zgarieturi si substante chimice, ba chiar si la umezeala, insa odata frumusetea pierduta, acesta nu poate fi reconditionat.

Mai exista si parchetul din lemn stratificat care iti permite sa slefuiesti stratul de uzura si apoi sa-l lacuiesti. Insa procedura nu este indicata, deoarece acesta isi va pierde in timp din rezistenta.

Parchetul din esente exotice precum mahonul, bambusul si nucul brazilian se intretine periodic prin aplicarea de ceara. Nu se spala cu sapun, insa poti folosi mopul umed imbibat intr-o solutie speciala alcatuita din apa si detergent special. Daca au aparut pete, trebuie sa le cureti imediat, in functie de natura lor, cu solutie speciala. La intrarile exterioare se folosesc stergatoare de picioare pentru a proteja parchetul. Nu se folosesc niciodata materiale abrazive pentru curatarea lui, nu se aplica nici ceara in exces deoarece ii dauneaza.

Si, retine, abia dupa 2 saptamani de la lacuire poti sterge parchetul cu produse speciale.

Reconditionare parchet Bucuresti cu echipa parchetraschetari.ro

Daca parchetul si-a pierdut din stralucire, este zgariat sau culoarea nu mai este la fel de frumoasa ca la inceput, apeleaza la reconditionare parchet Bucuresti, serviciu prestat cu maxim de profesionalism de catre echipa parchetraschetari.ro.

Parchetraschetari.ro are experienta indelungata in acest domeniu si stie inca de la prima vedere sa-ti propuna cele mai bune solutii pentru parchetul tau, solutii personalizate si preturi bune. Echipamentele si utilajele intrebuintate sunt de ultima generatie, astfel incat slefuirea, raschetarea si lacuirea parchetului se va face cu cea mai mare grija si atentie la detalii, in mod profesionist.

Parchetraschetari.ro iti sta la dispozitie cu orice detalii ai avea nevoie despre serviciul pe care-l prestaza, te va consilia si sfatui astfel incat sa faci cea mai buna alegere, iar la final te vei bucura de un parchet daca nu nou, cel putin ca nou, estetic, frumos, lucios, avand o culoare vie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.