Receptii birou si prima impresie

Prima impresie pe care ti-o faci atunci cand intri in sediul unei firme se datoreaza in foarte mare masura mobilierului de receptii birou. Pe langa celelalte informatii pe care le detii, acesta va fi un element care spune multe.

Mobilierul pentru receptii birou a fost creat pentru a oferi un mediu de lucru optimizat pentru angajati si mai ales pentru a se incadra in imaginea firmei dumneavoastra.

receptii 1

Cine va indruma intr-o cladire pe multe etaje, cu departamente diverse?

Angajatul care sta in antecamera firmei sau institutiei, iar posibilitatea de a alege este foarte mare avand in vedere diversitatea modelelor.

In general acest gen de mobilier este fabricat din mai multe piese. Se poate alege de exemplu un model practic cu un design care sa aiba un panou in spate pe care se pot monta elemente de publicitate diverse, Un astfel de model face o impresie deosebita si sugereaza incredere inca de la prima vedere.

Daca doriti un model care sa fie potrivit pentru primirea vizitatorilor sau a potentialilor clienti gama este foarte diversificata, iar modelul executat pe sistem semirotund prezinta mai multe avantaje. In primul rand confera comoditate, o perspectiva foarte buna a angajatului asupra oaspetilor si usurinta accesului dintr-o parte in alta a receptiei.

Pentru a crea un loc de intampinare simplu si elegant, dar foarte practic in acelasi timp se poate comanda un astfel de mobilier confectionat din pal, care se poate dubla ceea ce o sa-i dea si rezistenta in timp. Este un model care se preteaza la institutii, hoteluri sau casierii.

Cand este vorba de accesul in sedii sau companii mari modelul de mobilier pentru receptii birou cel mai folosit este cel de dimensiuni medii. Modelul permite modificari care se pot face in functie de spatiul disponibil si mai ales in functie de dorintele dumneavoastra privind aspectul de utilitate. Nu cred ca mai este necesar sa completez ca se pot alege diverse culori care sa se incadreze cu decorul general.

Stilul minimalist este prezent si in crearea mobilierului pentru receptii birou. Un element construit in aceste fel, desi foarte simplu este deosebit de practic pentru cei dintre dumneavoastra care aveti nevoie d’un minim control asupra accesului in sediu, informatii sau indrumari. Este foarte potrivit pentru un singur angajat.

Un model foarte practic in ceea ce priveste deplasarea de la un capat la altul al angajatului este modelul semirotund, marginile laterale fiind mai apropiate fata de alte modele. Un model practic si daca mai luati in considerare amplasarea unui blat din sticla veti realiza un aspect pe cat de placut pe atat de modern si practic.

Nu va mai ramane decat sa incercati sa va decideti asupra modelului. In general producatorii la care apelati fac masuratori la fata locului si va pun la dispozitie diverse solutii in ceea ce priveste materialul din care se confectioneaza acest gen de mobilier.

receptii

Sunt convinsa ca fiecare dintre dumneavoastra aveti intentia de a crea o prima impresie buna. Aceasta se poate construi in ochii clientilor inca de la intrarea in firma cu un mobilier practic, dar care sa prezinte elemente de design deosebite si bineinteles sa nu uitam de zambetul, amabilitatea si rabdarea angajatului care va folosi acest mobilier.

Un element care va ajuta sa pasiti cu dreptul in lumea afacerilor si va contureaza o imagine care inspira profesionalism si seriozitate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.