Reciclare deseuri periculoase prin intermediul Flomir Prest!

Reciclare-deseuri-periculoase-lmktdPentru a trai intr-un mediu sanatos si pentru a respira aer curat, firma Flomir Prest ofera servicii de reciclare deseuri periculoase. Pentru ca este important mediul in care traim, trebuie sa iei initiativa si sa soliciti reciclarea deseurilor periculoase. Depozitarea deseurilor rezultate din activitatea de productie a fabricilor si uzinelor – multe dintre acestea nefiind biodegradabile – constituie o problema de actualitate, recunoscuta ca generatoare de impact si risc pentru mediu si sanatatea publica. In acest scop, societatea Flomir Prest iti propune solutii adaptate pentru gestionarea deseurilor periculoase si nepericuloase in vederea valorificarii, sau a eliminarii, prin solutii simple si eficiente de colectare, sortare si transport cu mijloace autorizate conform normelor de mediu in vigoare.

Una dintre principalele probleme cu care se confrunta Romania o reprezinta colectarea si reciclarea necorespunzatoare a deseurilor periculoase. Substante nocive, care nu sunt biodegradabile, acestea au un efect devastator asupra mediului inconjurator si implicit asupra noastra. Acest aspect a dus la intocmirea unor legi care obliga agentii comerciali sa colecteze deseurile periculoase intr-un mod sigur si eficient, iar una dintre firmele care te poate ajuta in acest sens este Flomir Prest. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la echipa companiei, care se va ocupa de tot ce inseamna colectare, transport si reciclare a deseurilor periculoase. Deseurile periculoase otravesc solul si panza freatica. Ne dauneaza noua pentru ca se pot infiltra in apa de la fantana sau de la robinet. Din categoria deseurilor periculoase, care pot fi colectate, firma enumera uleiuri uzate, slamuri cu continut de hidrocarburi si namoluri cu continut de hidrocarburi. Societatea asigura pentru toti clientii sai, transportul deseurilor colectate la locurile de depozitare sau tratare. Preturile sunt negociabile in functie de cantitatea si durata serviciilor. Necesitatea colectarii selective a deseurilor in scopul valorificarii si reciclarii deseurilor refolosibile este sustinuta de Directivele Uniunii Europene referitoare la gestionarea deseurilor.

Flomir Prest, infiintata in Ploiesti doreste protejarea mediului inconjurator, oferind importanta cuvenita acestuia si impactului pe care il are asupra sanatatii noastre. Flomir Prest ofera solutii complete de gestionare a deseurilor, fie umede sau uscate, de aceea s-a specializat si in colectarea de uleiuri uzate, precum si slamuri si namoluri industriale, ce au in componenta un nivel ridicat de hidrocarburi. De asemenea, transportul deseurilor este asigurat tot de catre companie, prin recipiente speciale de stocare. Printre serviciile oferite de Flomir Prest se numara si operatiuni de curatare a solului contaminat cu hidrocarburi, dar si a unor utilaje si echipamente precum: cisterne, decantoare, sau separatoare de grasimi.

Pentru mai multe informatii despre serviciile de reciclare a deseurilor periculoase, precum si pentru a beneficia de aceste servicii acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii firmei Flomir Prest. Protejarea mediului inconjurator de deseurile periculoase trebuie sa fie un obiectiv important pentru fiecare dintre noi pentru protejarea sanatatii noastre. Flomir Prest iti sta la dispozitie pentru orice solicitare venita in acest sens, garantand totodata seriozitate si actionarea rapida in scopul rezolvarii acestei probleme. Solicita serviciile de reciclare a deseurilor periculoase oferite de Flomir Prest pentru protejarea mediului inconjurator.

 Datele de contact ale firmei Flomir Prest

Adresa firmei: Str. Baraoltului, Nr.11, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0724 56 23 80

Email: flomirprest@yahoo.com

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.