Reciclare hartie

In Romania se recicleaza inca mult sub media europeana. La noi in tara nu exista o constietizare generala a faptului ca foarte multe obiecte pot fi reciclate dupa ce nu le mai folosim. Cel mai frecvent deseu pe care il intalnim in aproape toate domeniile de activitate este hartia. Aceasta contine fibre de celuloza, ceea ce face ca spre deosebire de plastic, hartia sa se biodegradeze. 41% din gunoiul menajer total pe care il producem este reprezentat de hartie. Datorita tehnologiilor existente in prezent, hartia se poate recicla de maxim patru ori. Daca sunteti din judetul Prahova, dispuneti de cantitati mari de hartie si vreti sa apelati la o firma specializata in reciclare hartie, va recomandam Pacos Eco Colectare.

Vreti sa stiti detalii despre firma Pacos Eco Colectare, la care puteti apela pentru servicii de reciclare hartie?

Infiintata in urma cu 4 ani, in judetul Prahova, aceasta firma ofera servicii de colectare deseuri reciclabile si deseuri periculoase. Firma detine in localitatea Baicoi hale de depozitare si platforma betonata totalizand peste 5000m2. Pacos Eco Colectare are in dotare utilaje pentru compactarea si reciclarea deseurilor si camioane de mare tonaj, de 3,5 si 7,5 tone. Incepand din anul 2014, firma a obtinut autorizatiile necesare pentru a putea colecta si deseuri periculoase. Datorita seriozitatii angajatilor sai si a bunei pregatiri a acestora, aceasta firma a castigat in scurt timp increderea a foarte multi colaboratori, iar numarul acestora este in crestere. Astfel aveti motive intemeiate sa optati pentru reciclare hartie pentru firma Pacos Eco Colectare.

Stiati ca?

O tona de hartie care este irosita semnifica un ziar pe zi si doua foi de scris, timp de un an

O tona de hartie reciclata duce la salvarea a 17 copaci, la peste 26000 de litri de apa econimisiti si la 27 de kilograme de noxe mai putine in atmosfera

Daca s-ar recicla doar jumatate din cantitatea de hartie care este folosita la nivel global, in prezent, s-ar putea acoperi 75% din necesarul de hartie noua, in acest fel s-ar putea salva aproximativ patru milioane de hectare de padure.

La producerea a 700 de pungi de hartie care se folosesc la cumparaturi este nevoie de un copac cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani

Iata de ce, ar trebui sa ne gandim mult mai bine inainte de a arunca pur si simplu hartia pe care o folosim si ar trebui sa luam in calcul varianta apelarii la Pacos Eco Colectare, care va ofera servicii de reciclare hartie. In cadrul acestei firme exista echipamente speciale pentru a asigura reciclare hartie, hale si spatii pentru depozitarea acesteia inainte de procesul reciclarii si bineinteles dupa. Veti beneficia de cele mai avantajoase conditii apeland la aceasta companie prahoveana pentru reciclare hartie.

Care sunt datele de contact ale acestei firme, daca vreti sa ii solicitati serviciile de reciclare hartie?

Aceasta firma poate fi gasita pe Facebook sau ii puteti vizita site-ul colectarehartieploiesti.ro. Detalii si informatii suplimentare puteti solicita angajatilor sai si prin e-mail sau telefon. Alegeti Pacos Eco Colectare pentru un mediu mai curat si mai sanatos. Daca aveti nevoie de serviciile unei firme serioase pentru reciclare hartie, Pacos Eco Colectare este solutia ca va este la indemana.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.