Recolo- aliatul maselor plastice!

recoloCompania Recolo a luat nastere in anul 2000 insa a pornit la drum cu o experienta de 100 de ani in domeniul prelucrarii materialelor plastice, experienta dobandita de catre grupul Plastor din Oradea din care face parte.

De-a lungul timpului societatea si-a diversificat domeniul de activitate, achizitionand tehnologiile necesare pentru desfasurarea acesteia si imbunatatindu-le treptat (linii de confectionat cutii de carton ondulat, linii de extrudare PVC, aparat de masurare indice de curgere respectiv aparat de identificarea tipurilor de materiale plastice, balanta, cuptor calcinare, linie de reciclare-compoundare de laborator, s.a.m.d.).

Tehnologia actualizata de care dispune compania Recolo a permis fabricarea unor produse ca: materiale plastice compoundate virgine, materiale plastice aliate virgine si reciclate, materiale plastice colorate in masa virgine si reciclate, materiale plastice reciclate (macinate, regranulate), materiale plastice tehnice reciclate (ABS, PU etc.), monofilamente PVC, tuburi flexibile extrudate din PVC, etc.

Datorita priceperii, profesionalismului si experientei personalului, dar si datorita tehnologiei si utilajelor moderne, Recolo isi desfasoara activitatea la cele mai inalte standarde de calitate pentru a le oferi clientilor sai produse si servicii de care sa fie extrem de multumiti.

De ce materiale plastice compoundate? Pentru ca aceasta operatiune– compoundarea are scopul de a imbunatati proprietatile fizice, mecanice, tribologice ale materialelor plastice. In concluzie, veti avea parte de produse de o calitate superioara, cu atat mai mult ca aceasta operatiune se poate realiza si pe materiale reciclate. Bineinteles, materialele plastice virgine nu sunt excluse, ele de asemenea, putand fi folosite.

Atat materialele plastice virgine, cat si cele reciclate pot fi furnizate de catre client sau de catre companie, in functie de preferintele dumneavoastra.

In categoria maselor plastice care pot fi compoundate intra toate materialele termoplastice existente, inclusiv materialele plastice care se utilizeaza in industria auto.

Dupa cum am specificat anterior, prin acest proces de compoundare se imbunatatesc anumite calitati ale materialelor plastice. Dar cum? In masa topita de material plastic se inglobeaza unele adaosuri minerale (care pot ajunge pana la un procent de 50% din masa materialelor plastice) precum carbonatul de calciu, talcul, firbra de sticla sau alti agenti ce confera anumite optimizari ale materialelor plastice.

Pentru ca societatea Recolo se asigura intotdeauna de calitatea produselor care le ofera clientilor sai, trebuie sa stiti ca toate materialele plastice compundate virgine si in general toate tipurile de compounduri si toate produsele oferite de aceasta companie sunt testate in propriul laborator si testate, daca este cazul, in „Centrul de testari materiale, incercari si probe tehnologice”.

Trebuie specificat, ca in testarea in laborator se poate realiza pentru toate materialele plastice din productia proprie si cele pentru terti, cu scopul de a le identifica si caracteriza.

„Raportul de incercari” care este livrat impreuna cu produsele cuprinde denumirea materialului, indicii de curgere (masic si volumic), densitatea, umiditatea, continutul de cenusa pentru ca dumneavoastra sa fiti la curent cu toate detaliile.

Pe langa aceste operatiuni de compoundare cu fibra de sticla sau minerale, compania Recolo poate realiza si alte procese importante precum: colorarea in masa a materialelor plastice, respectiv alierea acestora.

Utilajele, aparatele si dispozitivele de laborator inlocuite, datorita retehnologizarii, pot fi oferite ocazional spre vanzare la preturi avantajoase.

Politica si valorile companiei sunt cartea de vizita a acesteia: disponibilitate si respect fata de client si fata de nevoile sale, grija fata de angajati, promptitudine, eficienta, accesibilitate si calitate.

Recolo- pentru ca le pasa!

Compania: Recolo
Ţara: Romania
Judeţ: Bihor
Localitate: Oradea
Adresa: Str. Matei Corvin nr. 404
Telefon: 0259.433.840 | 0259.433.841
Fax:

e-mail :0259.433.842

office@recolo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.