Recolo, specialistul maselor plastice

Recolo, specialistul maselor plasticeCa in orice gospodarie, si tu folosesti diferite produse care sunt confectionate din plastic? Stii ce sunt masele plastice, cum se fabrica si de catre cine au fost inventate? Stiai ca si plasticul se poate recicla si, astfel, poti ajuta si tu la mentinerea unei planete mai curate si a unor oameni mai sanatosi? Esti constient de faptul ca pentru fiecare tona de materiale plastice pe care omenirea o recicleaza se pot economisi intre 700 si chiar 800 de kg de petrol brut? Stii ce sunt materialele plastice compoundate reciclate? Ai aflat ca materialele plastice pot fi recuperate si pot fi refolosite in foarte multe domenii de activitate?

Daca ai si tu nevoie de diferite produse confectionate din plastic, ia legatura cu Recolo. Aceasta companie iti poate pune la dispozitie o multime de articole plastice realizate in urma reciclarii. Recolo este aliatul tau de nadejde daca vrei sa achizitionezi diferite articole fabricate din mase plastice, daca vrei sa colorezi plasticul, daca ai nevoie de pungi din polietilena sau ai nevoie de diferite utilaje de prelucrare a materialelor plastice. Iar cand vine vorba de recupere si de creare a altora noi, Recolo este campioana!

Din respect pentru natura, alege produsele plastice reciclate de Recolo!

Stiai ca celofanul a fost descoperit in anul 1908, acum 100 si mai bine de ani? In anul 1909 este brevetata prima materie plastica sintetica, iar in 1913 apare PVC-ul, care din acel moment a fost foarte utilizat, in special cand a venit vorba de instalatii si de conducte.

Materialele plastice se impart in doua mari categorii: termoplaste si termoreactive, care prezinta numeroase avantaje dintre care enumeram: pot fi infoliate, vopsite sau metalizate, au un aspect placut, sunt mai ieftine, pot fi inscriptionate si asamblate mecanic. Ele sunt folosite in industria alimentara, in industria grea sau usoara, in cea constructoare de masini, in aeronautica, dar si in industria farmaceutica.

Dupa cum bine vezi, plasticul a invadat intreaga lume si putem spune ca a devenit un fel de rege. El este folosit peste tot, insa problema care se pune la ora actuala este faptul ca pentru obtinerea lui se produce foarte multa poluare. Plasticul necesita peste 500 de ani pentru a se descompune din cauze naturale in mediul inconjurator si tocmai de aceea este foarte periculos si trebuie ca oamenii sa invete sa-l recicleze.

Companii precum Recolo au inteles acest lucru si au pornit la reciclarea maselor plastice prin procedura denumita compoundare. Materialele rezultate in urma acestui proces au o calitate foarte buna, chiar daca au derivat din materiale noi sau materiale deja reciclate.

Practic, materialele plastice vechi sunt innobilate cu talc, carbonat sau alte substante asemenea. Dupa ce au fost obtinute, toate produsele sunt supuse unor teste de laborator, astfel incat Recolo este sigura de calitatea lor.

Recolo, un aliat de nadejde pentru civilizatia moderna

Recolo a luat nastere abia in anul 2000, insa face parte din Grupul Plastor si beneficiaza de experienta de peste 90 de ani a firmei mama, Plastor SA, experienta pe care firma a acumulat-o de-a lungul timpului.

Datorita unei echipe competente si sudate, Recolo a reusit sa reziste tuturor dificultatilor si sa-ti ofere, in 2013, produse reciclate de cea mai buna calitate.

Daca ai nevoie de materiale plastice compoundate reciclate, ia legatura cu firma Recolo. Pentru informatii Recolo, specialistul maselor plasticesuplimentare, apeleaza numerele 0259.433.840 si 0259.433.841 sau trimite un e-mail pe adresa office@recolo.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi un articol interesant despre termoizolatii cu celuloza.

One comment on “Recolo, specialistul maselor plastice

  1. Pingback: Liniste deplina cu Termoflux

Comments are closed.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.