Redescopera traditia romaneasca cu Dorexim

Valorile romanesti pot fi inca valorificate prin pastrarea traditiei si a obiceiurilor specifice ce ne individualizeaza si diferentiaza fata de celelalte nationalitati. Chiar daca influentele sunt multiple (in special cele englezesti) si tendintele actuale sunt de a imbratisa obiceiurile, sarbatorile si chiar modul de a gandi a unor tari reprezentative precum al Statelor Unite ale Americii, sunt romani care isi doresc conservarea valorilor stramasesti. Pentru acestia patriotismul este inca un sentiment puternic, dragostea de tara fiind cel mai de pret avut. Daca si dumneavoastra simtiti la fel, atunci cu siguranta ca va doriti un port traditional romanesc.

Camasa nationala simbolizeaza traditia romaneasca si valorile stramosesti, fiecare fir si model al portului national fiind o dovada vie a istoriei bogate si tumultoase a patriei. Desigur, imbracamintea nationala se realizeaza cu mult efort, doar persoane cu experienta si cu cunostiinte avansate in domeniu putand realiza astfel de porturi. Compania Dorexim vine in ajutorul iubitorilor de traditie oferind servicii complete in confectionarea de imbracaminte traditionala romaneasca. Printre produsele comercializate, mentionam si camasa nationala.

Aceasta este fabricata din panza alba de bumbac sau borangic, fiind impodobita cu o broderie unica si traditionala populara romaneasca la maneci, gat si piept. Elementele de baza a unei camasi nationale sunt reprezentate de umar, incretul, altita, raurile, bibilurile si cheitele. Dorexim ofera un kit cu motiv geometric, panza din bumbac 100%, 11 fire pe centimetru, diagrama, ace si coperta color. Dupa cum am precizat, Dorexim detine personal cu vasta experienta in acest domeniu ce poate executa in cele mai bune conditii, cu rapiditate si profesionalism porturi traditionale romanesti. Imbracamintea este realizata cu dragoste si consideratie fata de valorile pastrate din mos stramos, fiecare articol vestimentar fiind realizat manual si doar din materiale traditionale folosite din cele mai vechi timpuri.

In afara camasii nationale, Dorexim ofera si: accesorii goblen (ace, suport cadru, foarfeca textile, gherghefuri, lampa, lupe sau organizatoare), panza goblen, kituri goblen (tablou, fete de perna, ornamental, felicitari, fata de masa, covoras), modele goblenuri (goblenuri preconfectionate, diagrama goblen, goblen imprimat fara fire, modele goblen cusute), publicatii (carti model goblen, cataloage modele goblenuri, publicatii goblenuri), fire de crosetat si multe altele. Compania isi are sediul in Suceava dar datorita serviciilor unui magazin online toate produsele mentionate impreuna cu multe altele pot fi achizitionate indiferent de locatia in care va aflati. Tarifele practicate sunt avantajoase, acestea variind in functie de fiecare produs in parte ceea ce inseamna ca puteti alege solutia ce se preteaza cel mai bine necesitatiilor sau exigentelor personale.

Daca va doriti comandarea unei camasi nationale, sau a altor produse traditionale romanesti, Dorexim va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de profil de pe piata din Romania. Pentru a accesa lista completa a produselor comercializate accesati magazinul online Dorexim. In cazul inc are doriti informatii suplimentare referitoare la activitatea desfasurata de personalul Dorexim, sau daca doriti o comanda personalizata, nu ezitati si utilizati datele de contact din josul prezentului articol pentru a lua legatura cu un reprezentant al companiei. Acesta o sa va stea la dispozitie cu cele mai utile informatii precum si cu ajutor pentru solutionarea posibilelor neclaritati.

Dorexim, contact:

Fix: 0230-563 493
Orange: 0752-292 650
Program: Lu – Vi: 9 – 17, Sa: 9 – 16
Magazin
Str. Calea Bucovinei 93, Rădăuți, SV
Tel fix: 004-0230-563 493
Program: Lu – Vi: 9 – 17, Sa: 9 – 16
Sediu
Str. Calea Bucovinei nr. 93, Rădăuți, SV
Fix: 0230-563 493
Orange: 0752-292 650
Fax: 0230-567 400

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro.

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.