Reguli pentru amenajari interioare perfecte

Reguli pentru amenajari interioare perfecteCrezi ca e usor sa-ti amenajezi locuinta? Dai un lavabil pe pereti, pui un tapet, pui scaunul aici, masa dincolo, o planta decorativa si… gata? Nicidecum! Amenajri interioare sunt o adevarata arta, o arta a frumosului, a bunului gust, insa, mai presus de toate acestea, amenajari interioare au in centrul atentiei lor confortul. Da, ai citit bine. A sti sa-ti amenajezi locuinta inseamna sa nu uiti ca, inainte de toate, a te simti cat mai bine in casa ta este obiectivul principal. In amenajari interioare nu merge aplicata ideea “baba la frumusete sufera”, in amenajari interioare si confortul, si estetica trebuie sa se armonizeze la perfectie.

5 reguli de baza in amenajari interioare

 

De ce 5 si nu 10 reguli de amenajari interioare? Deoarece doar 5 reguli pot fi considerate “de aur”, de capatai sau cum mai vrei tu sa le denumesti. Aceste reguli te vor ajuta sa te ghidezi corespunzator si sa-ti amenajezi locuinta cat mai bine.

1. Respectarea proportiei. In ceea ce priveste mobila dintr-o incapere trebuie sa respecti cu strictete proportiile. Daca tu ai o incapere mica si o canapea superba, insa mult prea mare, vei da cu nuca-n perete. Tocmai de aceea trebuie sa alegi fiecare element dintr-o incapere cu grija, astfel incat sa se potriveasca si cu restul elementelor.

2. Culoarea este extrem de importanta. Fiecare camera a locuintei tale trebuie sa aiba o personalitate cromatica, adica este bine sa alegi alta nuanta pentru fiecare camera in parte. Insa nu uita ca aceste culori trebuie sa se armonizeze si sa se asorteze la perfectie. Marimea camerei, ferestrele, luminozitatea camerei, cat si armonia culorilor dintr-o camera, toate aceste aspecte pot influenta in bine sau in rau nuanta aleasa.

3. Acorda importanta materialelor utilizate. Cununa creativitatii tale este reprezentata de textura materialelor pe care le alegi pentru amenajari interioare. Jocul materialelor trebuie facut inteligent, caci exista pur si simplu materiale care nu se iubesc unele pe altele si nu ar trebui sa le combuni niciodata cum sunt, de exemplu, inul si matasea sau pielea si iuta.

4. Pastreaza echilibrul. Este o regula de aur si se refera la contrabalans si la contraste, asimetrie si simetrie, simetria fiind poate cea mai importanta, cat si armonia culorilor alese.

5. Asorteaza cat mai inspirat! Trebuie sa asortezi totul, de la culori, pana la textura, materiale si piese de mobilier. Doar asa vei obtine un echilibru perfect.

Amenajari interioare cu stil, numai cu Fine Design Sudio!

 

Daca ai nevoie de sfatul unor specialisti sau chiar de ajutorul acestora in amenajari interioare perfecte, fie ca este vorba doar despre o incapere, o casa intreaga, un Reguli pentru amenajari interioare perfecte1apartament de bloc sau chiar o cafenea, Fine Design Studio iti sta alaturi in orice situatie.

Si pentru ca echipa Fine Design Studio din Bucuresti are o experienta bogata in amenajari interioare de toate felurile, poti apela cu incredere la serviciile acesteia, servicii prestate cu profesionalism desavarsit, cu pricepere, placere chiar, cunoastere, intuitie, mult bun gust si rafinament. Cat despre preturi, nu trebuie sa-ti faci griji, Fine Design Studio te intampina cu oferte interesante.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege amenajari interioare de la Fine Design Studio. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Fine Design Studio? Pentru detalii, suna la numarul 0766-605.605 sau trimite un e-mail pe adresa office@logosidesigninterior.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.