Reparatii auto de la Service Titan

reparatii auto

Firmele care au ca obiect de activitate reparatiile auto reprezinta de fapt niste organizatii cu care au experienta de regula si aduc servicii de o inalta calificare , firme care ofera masinilor clientilor reparati rapide si eficiente inclusiv din punct de vedere al costurilor precum si echipamente de cea mai buna calitate , taote acestea fiind asigurate de personal tehnic si de specialitate , bine pregatit.

Unele companii de acest gen  care au ca principala functie reparatiile auto, asigura si servicii speciale si creaza produse cu ajutorul carora vin in intampinarea clientilor reducand costurile ca apar la remedierea defectiunilor .

O parte dintre aceste companii reprezinta branduri care au ca scop remedierea in intreprinderile mijlocii si mici , ce au tehnici know-how in repararea rapida, si daune care au loc fie in interiorul fie in exteriorul vehiculului si care sunt cauzate de lovituri din afara sau de coliziuni atunci cand sunt fie parcate fie in miscare.

Modelul de afaceri pe care il au unele din firmele de reparatii auto are ca baza mentinerea originalitatii vehiculului si fac asta prin a repara piesel care sunt avariate in loc sa le inlocuiasca, cu piese noi. Obiectivul acestor firme de reparatii este sa economiseasca atat timp cat si banii proprietarilor de autoturisme care sunt clienti corporativi dar mai ales al societatilor comerciale.

Mai mult decat ata, firmele de reparatii auto utilizeaza in multe cazuri, tehnici speciale de reparatii, protejand mediul si fac asta prin prevenirea consumului excesiv de deseuri si prin a crea valoare pentru economie.

Firmele de reparatii auto folosesc tehnici noi si pentru reparatiile cosmetice , acestea fiind comparabile cu metodele traditionale de reparatii dar cu avantajul ca sunt mult mai ieftine si rapide in aplicare. Tehnicile speciale de reparatii aplicate de unele firme de reparatii auto, pot sa fie aplicate pe vopsea, pe sticla sau metal, pe plastic sau piele si tesaturi si au rolul de a contribuii la mentinerea originalitatii autovehiculului.

Cunoscatorii stiu ca pana la 70% dintre masinile conduse de clientii firmelor de reparatii au nevoie sa li se faca cel putin o reparatie inteligenta , adica una care sa ofere clientilor servicii deosebite facute cu personal calificat si care fac orice reparatie sau imbunatatire in timp scurt si de o calitate exceptionala. Printre serviciile oferite de aceste firme se numara si asa numitele tehnici de mini reparatii, ajustarea sau aplicarea tuturor pieselor fie din plastic fie din aluminiu, cosmetizari auto precum si operatiuni care au ca rol protejarea vopselei , aplicarea de solutii speciale pentru companiile provate care isi intretin si repara masinile ca si clienti fideli ai unei firme de reparatii auto , oferirea de servicii de tinichigerie si de vopsitorie pentru autoturisme.

Deasemenea, o firma de acest gen care se respecta, va ajuta si la conservarea resurselor naturale precum si la protejarea mediului , in comparatie si discordanta cu firmele care nu aplca astfel de principii de lucru.

Reconditionand in loc sa inlocuiasca piesele avariate, aceste ateliere si firme de reparatii reduc, considerabil costurile cu resurse care sunt implicate atat in producerea acestora cat si in transportul lor.

Mai multe pe ServiceTitan.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.