Reparatii cardane transmisiii 4×4

reparatii cardane

Orice autoturism cu tractiune integrala sau pe spate are un astfel de sistem de transmisie a fortei motorului. Cardanul este o structura cu doua puncte de flexiune ce transmite turatia axului de la motor, catre roti. Insa aceasta forta de turatie trebuie transmisa in mod constant, indiferent de faptul ca puntea din spate oscileaza in sus sau jos, in functie de denilvelarile solului. Iar de aici incep toate problemele. Majoritatea cardanelor se uzeaza din doua mari motive, fie a suferit un impact cu un obiect sau cu solul propriuzis, fie a cedat din cauza uzurii. Indiferent de motiv, la Eurocardan Reparatii, va oferim servicii performante si in regim rapid de reparatii cardane, la cele mai bune preturi.

In cadrul acestui articol vom discuta despre serviciul de reparatii cardane pentru transmisiile 4×4. Acestea sunt unpic mai speciale deoarece complexitatea bratului cardanic, dar si a aticulatiilor. In primul rand, transmisia fortei motorului catre ambele punti se efectueaza prin doua cardane dinstincte. Cel care transmite forta catre puntea din spate este montat in mod obisnuit la axul motorului, iar, ce de-al doilea iese dintr-o distributie tip U a motorului care este actionata de axul principal al acestuia. Prin intermediul mecanicii, raportul de forta pentru al doilea cardan este tot de 1/1 cum este si la cardanul pentru puntea din spate. Astfel, atunci cand unul din cardane cedeaza, blocandu-se sau blocand total sau partial forta de rotire a axului de la motor, este strict recomandat sa apelati la serviciile de reparatii cardane in regim de urgenta.

Reparatii cardane rupte, uzate si inlocuire rulmenti axe cardanice

Deoarece vorbim in general despre masini de teren, majoritatea problemelor ce apar la cardane pleaca de la ruperea acestora in urma impactului cu obiecte dure, pietre, sol, roca, etc. Depinde de unde va place sa va plimbati cu Jeep-ul, sa spunem astfel.

Echipele noastre de reparatii cardane sunt extrem de bine pregatite, iar datorita vastei experiente in domeniu, acestea pot identifica in cel mai scurt timp atat problema aparuta, cat si rezolvarea acesteia. Evident, sunt situatii cand echipele de reparatii cardane reusesc sa salveze vechiul cardan, si situatii in care va recomandam in mod direct achizitionarea unuia nou. Situatiile in care va putem ajuta prin serviciul de reparatii cardane sunt cele in care, rulmentii articulatiilor cardanice cedeaza, sau exista alte probleme ce pot fi remediate. Putem merge chiar si pana la sudarea axului cardanic. Detinem echipamente profesionale de echilibrare a sudurii, astfel, in cazul sudurii axului cardanic, aceasta va fie perfect centrata, fara a creea trepidatii sau derivari de la axul central.

Singura echipa de reparatii cardane profesionista si pregatita oricand sa va ajute

In concluzie, putem spune ca datorita echipelor noastre de reparatii cardane putem rezolva o arie larga de defectiuni ale cardanelor, iar acolo unde efectiv nu mai poate fi facut nimic, va putem oferi in cel mai scurt timp posibil piese de schimb originale. Asadar, va asteptam pe siteul nostru www.eurocardane.ro pentru a afla mai multe despre aceste subansamble, dar si pentru a afla mai multe despre singura echipa de reparatii cardane care vine acasa la dumneavoastra pentru a va ajuta.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.