Reparatii cutii automate de calitate

reparatii cutii automate

Despre masinile care au cutii automate se considera ca sunt pentru femei, ca sunt pentru oameni lenesi sau ca necesita mai des apelearea la servicii de tipul reparatii cutii automate. Aceste “mituri” au fost usor, usor demontate de catre cunoscatorii si pasionatii in domeniu auto. In momentul de fata se stie ca masinile care au cutii automate sunt la fel de fiabile ca si cele care au cutii automate, ca daca ti se strica cutia nu se intampla din cauza modelului de cutie, automata sau manuala, ci a modului de ingrijire.

Pe drumurile din Romania nu sunt atat de intalnite masinile care au cutii automate, nu din cauza ca ar fi  proaste sau s-ar strica foarte repede, ci din cauza pretului de achizitie, care este vizibil mai mare decat in cazul masinilor care au cutie manuala.

Principalele cauze pentru care se apeleaza la serviciul reparatii cutii automate sunt: defecte la blocul de valve, la calculatorul cutiei automate de viteze, la instalatia electrica a calculatorului, defect al convertizorului de cuplu, defect la grupul conic, defect al axului planetar, al filtrului de ulei, al axului intermediar, fisurarea unui piston, arderea pachetelor de discuri, defectarea lantului si variatoarelor. Simtomele aferente acestor cauze pot fi: aparitia trepidajelor, apar socuri cand se schimba vitezele, oscilatia turometrului, vitezele superioare nu mai exista,patinaje, nedeplasarea autovehiculului, infranarea rotilor,  infranarea autoturismului, masina inainteaza foarte greu la cald, blocarea masinii, zgomot de lichid curgand si multe alte simtome care pot aparea in functie de ceea ce este stricat.

Multi cred ca masinile care au cutii automate sunt mai problematice, insa nu este asa. Multe marci de masini au ales sa foloseasca pentru masinile produse de ei cutiile automate, de exemplu Ferrari.

AVANTAJE SI DEZAVANTAJE ALE CUTIEI AUTOMATE SI ALE CUTIEI MANUALE

Cutia manuala

  • dezavantaje: performanta scazuta, este mai incomoda;
  • avantaje: cost de achizitie mai mic, cost de intretinere mai mic.

Cutia automata

  • dezavantaje:  greutate mai mare, costul de intretinere mai mare;
  • avantaje: confort mai mare, este mai usor de folosit.

Multi duc o lupta impotriva cutiei automate, motivand aceasta alegere ca necesita mai des apelarea la serviciul reparatii cutii automate, ca masinile care au cutii automate sunt mai lenese, ca nu reusesc sa depaseasca la fel de bine, ca nu sunt bune pentru distante mai mari. In prezent, lucrurile au evoluat, cutiile automate au demontat toate aceste perceptii gresite ale oamenilor. La serviciul reparatii cutii automate se apeleaza in functie de ingrijirea care ii este acordata cutiei, cutia automata are treapta pentru drum intins, ceea ce o face la fel de buna si pentru drumurile scurte din oras si pentru drumurile exterioare, in marile aglomerari urbane fiind chiar ceva ce iti doresti.

APELEAZA LA PROFESIONISTI

Daca doresti sa apelezi la un serviciu de reparatii cutii automate, nu ezita sa accesezi site-ul www.reparatiecutieautomata.ro. Firma ofera servicii de calitate, reconditionarea cutiei de viteze, eliminarea pierderilor de ulei, vanzare piese de schimb pentru cutii automate si chiar un serviciu gratuit de verificare a starii cutiei automate de viteze pentru preintmpinarea unor defectiuni. Firma are experienta, este specializata pe cutii automate si ofera servicii de mare incredere.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.