Reparatii cutii automate

reparatii cutii automate

Firmele ce executa atat service cat si reparatii ale cutiilor automate si-au extins domeniul de activitate in ultimii ani, dupa ce au observat ca se intampla pe piata mondiala din acelasi domeniu. Asa cum se poate vedea, in ultimii ani, se poate spune si decenii, masinile dotate cu cutii automate castiga pe zi ce trece si mai mult teren, numarul acestora fiind semnificativ, inclusiv in Romania. Daca luam in considerare faptul ca specialistii spun ca au inceput mai intai sa repare transmisii automate, dupa care ulterior au trecut la comercializarea piesele care le erau necesare acestora, si ulterior la intelegerea si efectuarea atat a curatirii cat si a repararatiilor convertoarelor.

Profesionistii din acest domeniu al reparatiilor cutiilor automate accepta si pot sa faca repararatii ale tipurilor acestea de cutii de viteza fara sa conteze marca de masina pe care o are in componenta. In acelasi timp, sunt asigurate toate piesele de schimb necesare iar specialistii ofera intotdeauna  informatiile si cunostinte lor profesionale astfel incat executia lucrarilor lor sa ii faca intotdeauna multumiti pe clienti.

In ordinea inregistrarilor prealabile din bazele de date ale service-urilor, specialistii asteapta clientii la service-urile ce sunt dotate in mod special pentru reparatii si unde acestea se ostenesc sa rezolve toate problemele si defetciunile masinilor cu care vin clientii,  in cel mai scurt timpul, in asa fel incat beneficiarii sa poata spune ca nu le lipste pentru prea mult timp masina ce de regula e esentiala pentru ei.

Detectarea si remedierea defectiunilor

Detectarea defectiunilor poate fi facuta cu ajutorul unui asa numit tester de fabrica dar si prin incercarea masinii. Transmisia se demonteaza, se dezasambleaza, iar defectiunea se poate constata doar in urma examinari facute temeinic de catre un specialist.

Dupa operatiunile descrise mai sus, poate fi emisa o oferta de pret catre client. Dupa caz, pot fi adusa la service si cutia de transmisie ce a fost anterior demontata de pe masina, atunci cand clientul doreste si este acest lucru necesar, iar specialistii pot acorda un ajutor profesional si pentru montajul cutiei, dupa reparatia care este efectuata asupra ei.

Se poate efectua reparatia transmisiei automate a autoturismului ce a fost fabricat in Japonia, insa si al celor fabricate in America ori in Europa si se poate face inclusiv curatirea si renovarea turbinelor ca si repararea si intretinerea oricaror transmisii mecanice.

In depozitele pe care le au service-urile exista in mod normal, pe stoc si cantitati semnificative ale pieselor de schimb, insa in cazurile in care acea defectiune si reparatia ei o impun, pot fi procurate si din diverse alte surse, toate piesele necesare.

Atata in timpul activitatii cat si pe intreg parcursul ei, specialistii acumuleaza experienta, iar firmele specializate in astfel de reparatii cutii automate, in timp si-au dovedit fiabilitatea si precizia dar si eficacitatea chiar si in astfel de reparatii, obiectivul acestora fiind sa ii ajute pe clientii ce solicita prin cunostintele lor profesionale pe care le-au acumulat si in aceeasi masura, cu piesele de schimb de care acestea au nevoie.

Firmele care sunt specializate in reparatii auto pot executa in afara de repararea chiar si intretinerea necesara acestor transmisii automate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.