Reparatii Frigidere Bucuresti – Expertul de care ai nevoie pentru reparatii electrocasnice

Sunteti in cautareareparatii vitrine frigorifice unei firme ce detine echipamentul si cunostintele necesare pentru a repara diferite sisteme frigorifice? Aveti probleme cu vitrina frigorifica si nu stiti la cine sa apelati? Cautati persoane experimentate care sa va poata repara frigiderul, combina sau congelatorul? Foarte simplu! Compania Reparatii Frigidere vine in intampinarea clientilor oferindu-le servicii de calitate la preturi foarte avantajoase.

Vitrinele frigorifice sunt aparate de folosinta indelungata ce pot functiona ani de zile cu activitati minime de intretinere. Se recomanda totusi dezghetarea si curatarea lor odata la 30 de zile sau chiar mai devreme daca se acumuleaza gheata.

Temperaturile optime din interiorul vitrinelor frigorifice se situeaza intre 4 si 6 grade Celsius. Vitrinele frigorifice au, de obicei, un singur compresor pentru mentinerea temperaturii in interiorul lor.

Pana si agentul frigorific are o functie bine stabilita, acesta determinand calitatea racirii si viata dispozitivului de racire. Folosirea agentilor ecologici, precum izobutan R600a, a determinat o scadere semnificativa a puterii de racire a sistemelor frigorifice actuale. Este foarte important ca aparatul frigorific sa aiba o clasa de climatizare cat mai mare, intrucat presiunea de izobutan de pe instalatia frigorifica este mult influentata de temperatura mediului ambiant.

Vitrinele frigorifice sunt folosite in industria alimentara, farmaceutica, agricultura, comert, pentru pastrarea si congelarea produselor alimentare, a medicamentelor si in alte domenii. Aceste sisteme frigorifice au agregate frigorifice incorporate sau externe, sunt deosebit de fiabile si construite in diverse marimi si forme (insule frigorifice, vitrine pentru patiserie, pentru inghetata, verticale, de colt, pentru congelare etc.).

Apeland la compania Reparatii Frigidere, clientii vor beneficia de avantaje ce tin de economie de timp si bani si de promptitudinea specialistilor firmei. Costul serviciilor de reparatii va fi in functie de complexitatea lucrarii . Timpul in care vitrina frigorifica va fi reparata va fi considerabil mai mic, decat in cazul in care ati fi dus-o la garantie, in cazul fericit in care inca mai aveti garantie.

Societatea Reparatii Frigidere vine in sprijinul clientilor sai cu reparatii profesionale de electrocasnice. Astfel, specialistii firmei asigura reparatii pentru frigidere, combine side by side, masini de spalat, aparate de aer conditionat, vitrine frigorifice indiferent de marca (Indesit, Arctic, Bosch, Samsung, Whirlpool, Gorenje, Electrolux, Zanussi, Alaska, etc.).

Avand o bogata experienta in domeniul reparatiilor, compania bucuresteana va poate oferi cele mai bune solutii. Expertii firmei se remarca pe piata de profil datorita calitatii serviciilor si promptitudinii de care acestia dau dovada. Dintre serviciile oferite clientilor sai amintim urmatoarele: schimbarea de relee termice si de pornire, incarcari cu freon, schimbarea compresoarelor, curatarea condensatorului de racire, schimbarea filtrelor de umiditate, termostate, etc.

Prin profesionalism, seriozitate, orientare catre client si respect fata de acesta, firma bucuresteana a reusit sa se mentina in topul firmelor de profil de pe plan local, executand lucrari de reparatii electrocasnice atat in Bucuresti, cat si in imprejurimile acestuia.

Asadar, daca aveti nevoie de reparatii pentru vitrina frigorifica pe care o detineti, apelati la compania Reparatii Frigidere.

Date de contact:reparatii vitrine frigorifice

Denumirea firmei: Reparatii Frigidere;

Numar de telefon: 0744 538 400 sau 0767 952 453.

In momentul in care veti contacta firma, nu uitati sa mentionati faptul ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.