Reparatii pardoseli industriale oferite de Lindec Romania!

Turnare-pardoseli-industriale-3P5TRDaca ai nevoie de servicii de reparatii pardoseli industriale de calitate si la preturi avantajoase, compania Lindec Romania ofera servicii la standarde de calitate ridicata. In executarea acestor tipuri de servicii sunt utilizate materiale ecologice, a caror calitate este garantata prin certificatele de calitate emise de insusi producatorul acestora, firma AB Lindec Suedia. Prin intermediul serviciilor de acest gen, firma Lindec Romania reconditioneaza orice tip de pardoseala industriala, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie si a personalului special instruit in acest domeniu, care foloseste cele mai noi tehnici si metode pentru acest tip de operatiune. Firma ofera cel mai bun raport calitate-pret in domeniul pardoselilor si platformelor exterioare superfinisate, datorita calitatii materialelor folosite si gradului ridicat de profesionalism in executia lucrarilor.

Majoritatea pardoselilor industriale au puncte slabe care cedeaza in timp, datorita utilizarii excesive. Chiar daca aceste defecte sunt mici la inceput, cu timpul ele pot cauza probleme mari. Repararea acestora din timp, cu un efort financiar minim vor duce la reducerea riscurilor producerii unor accidente, a cresterii productivitatii, precum si a scaderii costurilor de intretinere pentru utilaje. Materialele intrebuintate sunt de provenienta suedeza si acopera intreaga gama de tehnologii – tipuri de pardoseli si platforme exterioare care se pot realiza pe baza de beton finisat. Pardoselile rezultate au o foarte mare rezistenta la uzura, iar materialele utilizate sunt ecologice, fiind agrementate in Romania. Ele sunt insotite de certificate de calitate emise de producatorul suedez, cu acordarea unor garantii corespunzatoare. Calitatile deosebite ale acestor materiale si sisteme le recomanda in domeniul industrial, iar folosirea materialelor ecologice recomanda solutiile Lindec si pentru spatiile de productie si de depozitare din industria alimentara. Pentru proiectarea si repararea pardoselilor industriale, Lindec Romania acorda consultanta specializata, iar pentru a prezenta o oferta tehnico-economica adecvata situatiei concrete sunt necesare date tehnice.

Infiintata in Bucuresti, Lindec Romania are ca domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, precum si efectuarea altor operatiuni specifice acestor tipuri de suprafete, toate executate la cele mai inalte standarde europene. Gama variata de servicii cuprinde: turnarea, reconditionarea si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor amprentate. La finalul acestora, este emis un certificat de garantie. Lindec Romania pune la dispozitia clientilor o serie de echipamente de cea mai buna calitate, pentru executarea corecta a acestora din urma, si obtinerea celor mai bune rezultate. Compania dispune de o gama diversificata de materiale provenite chiar de la producatorul suedez, materiale ideale in cadrul lucrarilor specifice pardoselilor industriale.

Pentru mai multe informatii despre serviciile de reparatii pardoseli industriale, precum si pentru a beneficia de aceste servicii acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Lindec Romania. Firma dispune de sisteme de solutii dintre cele mai diverse, concepute in functie de destinatia spatiului, de gradul de incarcare si de tipul de activitate, pentru a rezolva problemele clientilor sai, in cea mai buna corelatie cerinta-costuri-performanta. Prin analiza la fata locului, in discutie directa cu beneficiarul si pe baza datelor din proiect, firma iti propune diferite variante de solutii si costuri, pentru a te ajuta sa iei decizia optima in deplina cunostinta de cauza. Beneficiaza de serviciile de reparatii pardoseli industriale oferite de Lindec Romania pentru a obtine calitate superioara la preturi avantajoase.

Datele de contact ale firmei Lindec Romania

Adresa firmei: Str. Grigore Ionescu, Nr. 22, Bucuresti

Telefon: 021 212 21 11

Email: office@lindec.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.