Restaurantul Hanul Domnitorilor, locul unde sa va ospatati regeste

restaurant predeal

Daca sunteti in cautarea unui loc unde sa va simtiti extraordinar si sa va ospatati regeste, va asteptam la Restaurantul Hanul Domnitorilor, situat la poalele muntilor Bucegi, intr-un cadru natural de vis. Aceste restaurant Predeal este deja vestit in intreaga lume pentru bucatele alese cu care isi intampina oaspetii.

Inca din anul 2000 le-am oferit clientilor nostri o servire impecabila astfel ca, de fiecare data au putut pleca placut impresionati si intotdeauna au revenit cu mare drag.

Avem atat preparate din bucataria traditionala romaneasca cat si din bucataria internationala, astfel ca acest restaurant Predeal nu se plafoneaza pe oferirea unui anumit specific de preparate culinare. Astfel veti reusi sa regasiti intr-un cadru ce aminteste de marile evenimente istorice ale poporului roman preparate caracterizate prin versatilitate si originalitate realizate de bucatarii nostri exceptionali. Mai departe va lasam in compania acestui articol pentru a va face o idee mai concreta despre acest restaurant Predeal si despre ce avem noi mai bun de oferit.

Un restaurant care intelege nevoile clientilor sai

Bucataria noastra este utilata modern dar pastreaza cu sfintenie si aspectele care ajuta la creearea preparatelor traditionale ale caror secrete dateaza inca de pe vremea strabunilor nostri. Fiecare preparat pe care il punem la dispozitia oaspetilor nostri este realizat de catre bucatarii nostri cu o vasta experienta in realizarea preparatelor culinare. Acestia au invatat de la cei mai mari bucatari ai lumii si s-au intors pe meleagurile tarii noastre pentru a va putea oferi preparate culinare exceptionale atat din bucataria traditionala romaneasca cat si din bucataria internationala. La acest restaurant Predeal, bucatarii nostri va pun la dispozitie peste 300 de preparate culinare, astfel ca, la ora actuala ne numaram printre restaurantele care pot sa ofere clientilor lor varietate in meniu.

 

Atmosfera de exceptie intr-un cadru de vis

In interiorul acestui restaurant Predeal va intampina o astmosfera placuta, prietenoasa, curata si plina de ospitalitate. Indiferent de numarul de persoane cu care veniti insotit, va putem oferi locuri astfel incat sa va simtiti cat mai bine.

Mobilierul din lemn masiv si decorurile care aduc aminte mai degraba de salile de mese ale marilor nostri domnitori va asteapta in acest restaurant Predeal pentru a putea sa retraiti acele clipe chiar si numai pe durata unei mese.

Daca v-ati dorit intotdeauna sa stati in compania lui Petru I Musat sau sa ciocniti un pahar de vin in cinstea lui Stefan cel Mare atunci acest restaurant Predeal este cel mai recomandat pentru a putea trai un astfel de moment. Personalul nostru va intampina intotdeauna cu ospitalitate, ambientul este intotdeauna placut, asadar aveti toate motivele din lume pentru ca sa va petreceti timpul in restaurantul nostru.

Restaurantul Hanul Domnitorilor si-a castigat renumele de-a lungul timpului, astfel ca la ora actuala reprezinta un adevarat punct de interes atat pentru turistii din tara noastra cat si pentru cei din strainatate.

Va asteptam la acest restaurant Predeal sa va ospatati cu cele mai bune bucate si sa retraiti istoria intr-o atmosfera specifica, astfel incat intreaga experienta sa devina de neuitat.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.