Reuginstal. Cum aleg cel mai bun boiler?

Reuginstal. Cum aleg cel mai bun boiler?Tu ce metoda folosesti pentru a avea apa calda menajera in permanenta? In Romania anului 2014 acest lucru nu mai reprezinta o problema. Exista o multime de posibilitati dintre care poti alege, in special in functie de locuinta ta.

Daca stai la bloc, una dintre cele mai convenabile metode este centrala pe gaz. Aceasta iti ofera atat caldura, cat si apa calda menajera. Daca stai la casa, poti opta pentru o centrala pe lemne care, la fel ca cea pe gaz, are o functie dubla. Daca nu ai alta posibilitate, pentru apa calda te poti orienta inspre un boiler electric. Insa ce fel de boiler electric sa-ti alegi?

La ora actuala, pe piata, gasesti o multime de modele. Poti opta pentru unul clasic, cu acumulare, sau poti cumpara un boiler electric instant. Fiecare dintre aceste modele are avantajele sale, iar tu alegi in functie de nevoile si necesitatile tale. In acest sens, boilerele cu acumulare sunt mai performante, in schimb boilerele instant, pe langa faptul ca sunt mai mici si ocupa spatiu mai putin, sunt si mai usor de montat.

Top 3 modele de boilere

Pentru a alege boilerul potrivit, cel mai bine este ca atunci cand mergi la cumparaturi sa fii bine informat! Intreaba in stanga si in dreapta, intra pe google si fa vizite pe la magazinele de specialitate pentru a culege informatii, iar abia apoi du-te la cumparaturi cu lectia invatata!

Un alt aspect important atunci cand faci o alegere este sa te lasi ghidat dupa calitate, nu numai dupa pret, chiar daca majoritatea oamenilor tind sa cumpere ce este mai ieftin pentru a se incadra in buget. In acest sens, unele dintre cele mai calitative boilere de la ora actuala sunt:

1. Tank in tank. Sunt boilere cu acumulare si sunt ultimele modele scoase pe piata. Marele avantaj este faptul ca-ti incalzesc apa intr-un timp relativ scurt.

2. Instantele. Acest gen de boilere sunt mici, ocupa spatiu putin si te ajuta sa faci economie la factura de curent cu pana la 30%.

3. Boilere cu acumulare bivalenta. Sunt sisteme inovatoare si sunt deosebit de cautate. Pot avea 1 sau 2 serpentine.

Si nu uita, indicate sunt boilerele din otel inoxidabil, deoarece sunt mai rezistente. In cazul in care vrei debit mare de apa calda, alege boilere ce au o suprafata mare de schimb termic.

Reuginstal iti ofera boilere electrice cu o serpentina

De ce sa alegi un boiler electric cu o singura serpentina de la Reuginstal? Deoarece compania iti pune la dispozitie mai multe modele, cu capacitati variate cuprinse intre 80 si 200 de Reuginstal. Cum aleg cel mai bun boiler1litri. Daca ai o familie mai mica alegi un boiler pe masura, iar daca ai familie numeroasa poti cumpara unul de capacitate mai mare.

Care sunt avantajele boilerelor electrice cu o serpentina? Sunt deosebit de rezistente si pot fi utilizate pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, acest gen de boilere utilizeaza fie rezistenta, fie energia termica provenita de la centrala sau de la un sistem solar. In acest mod faci economie si esti si eco friendly.

Un boiler electric cu o serpentina este dotat si cu un anod de magneziu, ceea ce-i ofera protectie impotriva coroziunii, nepermitand depunerea de saruri la suprafata lui. De retinut, verifica periodic acest anod! Cand s-a terminat, el trebuie inlocuit.

Daca-ti doresti apa calda menajera in permanenta, la un pret accesibil, cumpara si tu un boiler electric cu o singura serpentina de la Reuginstal! Cu siguranta vei fi multumit de alegerea facuta.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege boiler electric cu serpentina Reuginstal. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Reuginstal? Suna la numarul 0726-109.867 sau trimite un e-mail pe adresa eugenripeanu@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.