Reuginstal- Energie gratuita

Panouri-solare-Focsani-jIe9SCare este cea mai ecologica si economica metoda de incalzit? Este intrebarea aflata tot mai des pe buzele celor care vor sa gaseasca alternative eficiente pentru reuducerea cheltuielilor de intretinere si pentru obtinerea confortului in camine. Raspunsul este unul singur: panourile solare. Tehnologia si inovatiile in domeniu au dat nastere unui sistem responsabil cu producerea energiei electrice, gratis. In timp ce resursele naturale, precum carbunele, petrolul sau gazul, sunt epuizabile, energia solara este regenerabila, ecologica si nu polueaza, pe scurt: inepuizabila. Mai mult decat atat, panourile solare reprezinta cea mai moderna metoda de inclazire, foarte populara in randul celor care au grija de natura si resursele sale.

Atunci cand lumina soarelui este absorbita de aceste materiale, energia solara este convertita cu ajutorul particulelor subatomice si fluxul dirijat de electroni ce se formeaza, reprezinta electricitate. Altfel spus, un panou solar transforma energia luminoasa din razele soarelui direct in energie electrica. Un panou solar este caracterizat prin parametrii sai electrici cum ar fi tensiunea de mers in gol sau curentul de subcircuit. Panourile solare, panourile fotovoltaice folosesc energia emisa de Soare, pe intreg domeniul radiatiei sale electromagnetice pentru a ne asigura confortul gratis! Astfel, panourile solare produc energie minimum 9 ore pe zi, indiferent de anotimp.

Aceasta energie este folosita in principal pentru producerea de apa calda in spatiile menajere, dar si pentru incalzirea caselor la un nivel optim in scopul crearii unei ambiente placute. Este cea mai curata forma de energie de pe pamant si este formata din radiatii calorice, luminoase, radio sau de alta natura emise de soare. Energia poate incalzi locuinte in mod pasiv sau poate fi stocata in acumulatoare termice sub forma de energie termica. Mai mult decat atat, cantitatea de caldura ce cade asupra acoperisului unei case este mai mare decat energia totala consumata in casa. In acest mod,  rezistenta electrica nu va mai trebui utilizata atat timp cat puterea solara poate acoperi necesarul de incalzire, ceea ce se traduce printr-o reducere de pana la 100% a consumului de energie electrica.

Panourile solare sunt functionale si pe timp de iarna, datorita constructiei tuburilor din sticla, motiv pentru care temperatura exterioara nu influenteaza functionarea instalatiei, avand capacitatea de a produce apa calda absorbind radiatia solara in orice anotimp, indiferent de conditiile meteo. In plus, prin folosirea acestui sistem eviti anual, degajarea unei cantitati de CO2 in natura, cantitate echivalenta cu emisia de gaze a unui autovehicul care a parcurs mai mult de 10.000 km. Agentul termic din instalatia solara poate ajunge la 250 de grade C, iar temeperatura apei din acumulatorul termic poate sa aiba in jur de 80 de grade C.

Panourile solare se monteaza pe acoperis, intr-un loc in care sa fie soare cat mai mult timp, la unghi de circa 45 de grade. Panourile cu tuburi se pot monta si pe verticala, in situatiile in care constructia nu permite o alta solutie. Se monteaza usor, nu au nevoie de ingrijiri speciale, iar durata lor de viata este de aproximativ 30 de ani.

Reuginstal, magazinul de instalatii unde gasesti centrale pe lemn, centrale pe gaz, centrale electrice, aparate de aer conditonat, precum si multe altele, pune la dispozitia clientilor sai panouri solare Focsani, de inalta tehnologie, eficiente pentru a reduce la minimum pierderile de caldura, ce pot ajunge la un nivel de absorbtie de pana la 92%. Alege un stil de viata responsabil cu tot ceea ce te inconjoara si vino la magazinul nostru pentru a achizitiona la un pret competitiv ceea ce se va dovedi o investitie viabila si garantata. Pe langa toate acestea, Reuginstal ofera si servicii de montaj la standarde ridicate de calitate, cu ajutorul specialistilor in domeniu.

Pentru a consulta intregul catalog de produse Reuginstal, echipamente oferite de cei mai renumiti producatori de pe piata romanseasca, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.