Revizie tehnica instalatie gaze cu Abdon Gaz Term

V-ati instalat o centrala de gaze, dar exista un risc de producere de explozii sau incendii ca urmare a utilizarii necorespunzatoare a aparatelor alimentate cu gaze naturale (aragaz, soba). De aceea, se interzice orice improvizatie si se recomanda respectarea instructiunilor de utilizare a gazelor naturale. In cazul in care apar probleme trebuie sa apelati doar la serviciile unei firme autorizate si a unei echipe de specialisti care sa va remedieze problemele si instalatia sa fie sigura in privinta functionarii. Periodic este necesar sa se efectueze o revizie tehnica instalatie gaze pentru a nu se ajunge la situatii neplacute.

Cand si de ce are loc o revizie tehnica instalatie gaze?

 

 

Revizie tehnica instalatie gaze cu Abdon Gaz TermDaca aveti o centrala cu instalatie de gaze trebuie sa efectuati controale periodice: unul este reprezentat de verificare, apoi este o revizie tehnica instalatie gaze.

Diferenta intre cele doua este ca verificarea se face la maxim 2 ani, iar revizie tehnica instalatie gaze se face o data la 10 ani, fiind o masura preventiva impotriva eventualelor scapari de gaze.

Consumatorul are datoria de a contacta compania care efectueaza astfel de revizii in momentul in care considera ca este necesara. Aceasta revizie depisteaza eventualele scapari de gaze, remediaza problemele constatate, confirma faptul ca instalatia poate fi folosita in continuare in siguranta, se stabileste gradul de uzura al instalatiei, se verifica daca aceasta este conforma cu normele in vigoare.

De asemenea, tot o revizie tehnica instalatie gaze va trebui efectuata si in urma neutilizarii instalatiei mai mult de 6 luni sau dupa orice accident care ar fi putut afecta instalatia. In caz de o urgenta (avarie de exemplu) trebuie anuntata echipa de interventie in cel mai scurt timp posibil.

Care este pretul pentru o revizie tehnica instalatie gaze?

 

Pretul pentru serviciul ˝Revizie tehnica instalatie gaze˝ difera in functie de dificultate si remedierile care trebuie sa fie facute. Insa pretul include revizia fizica, Revizie tehnica instalatie gaze cu Abdon Gaz Termremedierea problemelor, manopera, deplasarea echipei la domiciliu sau sediul companiei , inregistrarea documentatiei la furnizorul de gaze.

Unde se poate apela pentru o rezivie tehnica instalatie gaze? Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei este cea care autorizeaza firmele ce pot executa instalatii, racordari, verificari si revizii. Una dintre aceste firme este Abdon Gaz Term pe care o gasiti la numarul 827. Este o firma din Ploiesti care ofera servicii de proiectare si revizie tehnica instalatie gaze, executa instalatii de gaze, comercializeaza echipamente de incalzire, racordeaza instalatiile, ofera garantie si postgarantie, ofera consultanta cu privire la decizia personala de a va monta o instalatie de gaze, remediaza problemele intalnite, verifica coloanele de pe casa scarii si diferite alte servicii.

Care sunt datele de contact ale companiei Abdon Gaz Term, in cazul in care aveti nevoie de o revizie tehnica instalatie gaze? In cazul in care doriti sa faceti o revizie tehnica instalatie gaze si doriti sa apelati la serviciile companiei Abdon Gaz Term, puteti consulta site-ul abdon.ro unde veti putea gasi numerele de telefon si adresele de e-mail. De asemenea, adresa firmei va sta la dispozitie si pentru mai multe detalii si informatii cu privire la serviciile pe care le desfasoara compania.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.