Rexton Rentcar- Expertul inchirierilor auto

cropped-inchirieriautobucurestiAi nevoie urgent de o masina pentru o calatorie de serviciu sau pentru un concediu departe de aglomeratia orasului? Nimic mai simplu, alege sa inchiriezi una, cu minimum de costuri. Rexton Rentcar, expert in astfel de servicii, ce isi desfasoara activitatea pe raza localitatilor Bucuresti si Otopeni, iti pune la dispozitie parcul sau auto din care nu lipsesc marci renumite pentru design, confort si siguranta, precum: Opel, Ford, Renault, Toyota, Chevrolet, Dacia sau Daewoo.

Dincolo de numeroasele beneficii pe care le ofera, masina a devenit indispensabila pentru cei care au un program de lucru incarcat, ce presupune numeroase deplasari. Cu toate acestea, sunt soferi care nu dispun de una, motiv pentru care serviciul de inchirieri auto este o alternativa foarte efcienta si economica. Cu alte cuvinte, pe baza unui contract si a unui timp de inchiriere stabilit, alegi masina care iti place si te bucuri de ea. Simplu, rapid si ieftin.

O masina presupune cheltuieli permanente si investii pe masura, de cele mai multe ori, ce depasesc bugetele prevazute. Pe scurt, o grija in plus. Daca alegi sa inchiriezi o masina, iesi mai ieftin! In primul rand, unul dintre avantaje, este reprezentat de simplitatea cu care poti sa-ti planifici traseul, fara sa mai depinzi de transportul in comun. In al doilea rand, nu trebuie sa-ti mai faci griji cu privire la intretinere sau documente suplimentare. Daca alegi sa inchiriezi o masina, semnezi un contract si in maximum cateva minute primesti masina curata, cu toate actele la zi, si pe langa toate acestea si cu rezervorul plin. In plus, serviciile de inchrieri auto pe termen lung, iti pot oferi o reducere, deloc de ignorat si astfel sa fii multumit atat de servicii, cat si de pretul mic oferit. Printre beneficiile unui astfel de serviciu se numara si faptul ca poti alege o masina performanta, cu dotari de lux, fie ca este vorba de sistem de aer conditionat, sistem GPS, etc., totul la un pret avantajos.

Pentru toate acestea ai nevoie de un partener responsabil, care sa-ti puna la dispozitie servicii de inalta calitate.  Rexton Rentcar, cu sediul in Bucuresti, firma specializata in inchirierile auto Bucuresti, la preturi mai mult decat convenabile. Cu Rexton Rentcar ai posibilitatea de a alege intre marci cunoscute de masini, totul datorita flotei auto diversificate. In plus, poti beneficia de serviciul de transfer persoane sau poti beneficia de inchirierea masinii cu sofer, asta in cazul in care nu ai carnet auto sau in cazul unei calatorii lungi si epuizante. Si pentru ca fidelitatea se rasplateste, pentru clientii de buna credinta, Rexton Rentcar, nu percepe garantie la inchirierea autoturismului. Altfel spus, cu noi poti sa construiesti un parteneriat frumos si de lunga durata. In plus, avem cele mai mici preturi pentru serviciul de inchirieri auto in Bucuresti. Daca nu ne crezi, suntm dispusi sa iti platim de doua ori diferenta in cazul in care ne prezinti o oferta concreta mai buna decat a noastra! Masinile din parcul auto Rexton Rentcar sunt in proportie de 80% noi, de clasa medie sau mica. Pentru mai multe detalii si informatii, acceseaza pagina noastra de internet sau contacteaza-ne direct. Echipa noastra te intampina cu amabilitate si pe langa toate acestea, te va consilia pentru ca alegerea masinii sa fie perfecta necesitatilor tale.

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.