Rexton Rentcar – liderul inchirierilor auto avantajoase!

Nu stii de unde sa inchiriezi o masina la preturi acceptabile ?

Vrei o firma profesionista la care sa poti apela la orice ora, in orice zi ?

Ai nevoie de servicii de calitate si conditii avantajoase de inchiriere ?

Atunci apeleaza la compania Rexton Rentcar din Bucuresti !

Cu experienta pe piata auto romaneasca,  Rexton Rentcar este firma ce iti poate pune la dispozitie cele mai avantajoase servicii de inchirieri auto.rent a car

Oricand la dispozitia ta, cu masini bine intretinute si conditii de inchiriere foarte avantajoase, Rexton Rentcar iti ofera si preturi fara concurenta, ca tu sa poti sofa linistit, oricat timp ai nevoie !

Compania Rexton Rentcar are in dotare un parc auto complet, in cadrul caruia poti gasi modele diferite de masini marcile Renault, Dacia, Toyota, Chevrolet, Opel ori Ford.

In plus, pe langa serviciile de inchirieri autoturisme, firma Rexton Rentcar din Bucuresti iti mai sta la dispozitie si cu servicii de transfer persoane.

Iar daca nu ai chef sa conduci, Rexton Rentcar iti ofera inchirierea unei masini cu sofer, la tarife foarte avantajoase.

Alege colaborarea cu Rexton Rentcar si vei vedea care este diferenta dintre o firma oarecare si un adevarat profesionist!

Mereu la dispozitia ta, mereu raspunzand cu promptitudine si profesionalism tuturor solicitarilor, Rexton Rentcar este compania la care costurile de inchiriere afisate pe pagina oficiala a firmei sunt cele reale si finale, fara alte taxe ascunse incluse, pe care ai fi obligat sa le achiti ulterior.

Serviciile de inchirierile auto vizeaza atat municipiul Bucuresti, cat si aeroportul Otopeni, informatii complete privind tarifele, modelele si tipurile de masini disponibile in parcul auto, dar si conditiile de inchiriere fiind afisate pe site-ul Rexton Rentcar.

Si tot acolo iti poti face si o rezervare, compania oferindu-ti oricand diverse servicii :

 • Livrarea gratuita a autoturismului la aeroport sau in alta locatie din Bucuresti in timpul orelor de program 07.00-22.00
 • Receptionarea gratuita a masinii la aeroport sau in alta locatie din Bucuresti in timpul orelor de program 07.00-22.00
 • Asigurarile RCA si CASCO – incluse in pretul serviciului
 • Taxa de drum – Rovinieta inclusa in pretul serviciului
 • Lanturi antiderapante, pe perioada iernii – incluse in pretul serviciului

Daca nu ai timp sa te deplasezi la sediul firmei, vin angajatii Rexton Rentcar la tine ! Tu trebuie doar sa ii anunti unde anume vrei sa inchei contractul de prestari servicii, la unul dintre aeroporturile din Bucuresti sau in orice alta locatie.

Avantajele colaborarii cu Rexton Rentcar sunt multiple :

 • Compania nu are inscriptionate masinile cu marcaje de genul “Inchirieri auto Bucuresti”
 • Masinile sunt atent verificate din punct de vedere tehnic inainte de inchiriere
 • Autoturismele sunt dotate cu echipamente specifice
 • Firma are cele mai mai mici preturi de pe piata, in caz contrar ea returnandu-ti de doua ori contravaloarea serviciilor de inchiriere
 • Preturile de inchiriere incep de la 16 euro/zi (perioada minima 3 zile), ele ajungand pana la 12euro/zi, daca durata contractului de inchiriere este mai mare de 30 de zile

Pentru a beneficia de toate avantajele unei inchirieri, trebuie sa indeplinesti cateva conditii minime:

 • Persoana care conduce masina (sau conducatorul desemnat) semneaza contractul cu firma. Aceasta trebuie sa aiba varsta minima de 21 de ani impliniti, sa faca dovada ca poseda permis de conducere valabil si sa aiba o experienta in trafic de minin 2 ani
 • Tarifele sunt in euro, contin TVA-ul si implicit asigurarile catre terti. Plata aferenta inchirierii masinii se face in avans pentru toata perioada dorita de catre client, valoarea monedei euro fiind cea practicata de BNR in momentul efectuarii platii
 • Livrarea si restituirea masinii se face in conformitate cu contractul de inchiriere, la locul, data si ora indicata de client. Pentru livrarea/restituirea masinii pe raza orasului Bucuresti, sau la aeroporturile Henri Coanda (Otopeni) sau Baneasa in intervalul orar: 7.00-22.00 nu se percep taxe suplimentare. In cazul in care solicitarea vizeaza intervalulul orar 22,00-7.00 se achita suplimentar taxa de 10 €.
 • Livrarea/restituirea masinii se poate face si in alte locatii din tara, cu acordul proprietarului masinii, pe baza unui tarif convenit si a unor conditii convenite de ambele parti.
 • Firma preda clientului masina in conditii generale bune, orice informatie asupra conditiilor de prezentare fiind trecuta in contract. Clientul se obliga prin semnarea contractului de inchirieri auto ca va returna masina in conditii perfecte, impreuna cu actele, accesoriile si echipamentele din dotare la locul, data si ora precizate in contract.
 • In cazul intarzierii anuntate de pana la o ora fata de cea specificata in contractul inchirieri auto semnat, nu se percep taxe suplimentare. Daca masina inchiriata este returnata cu o intarziere anuntata mai mica de trei ore fata de cea specificata in contract, se va percepe un tarif suplimentar echivalent cu inchirierea pentru o jumatate de zi. Pentru intarzieri mai mari de trei ore se percepe ca tarif suplimentar suma echivalenta unei zile de inchiriere auto.
 • La expirarea datei si orei precizate in contractul de inchirieri masini, respectivul act devine nul in cazul in care proprietarul rent a car si solicitantul nu doresc o prelungire a contractului sau alte conditii convenite anterior.
 • Daca la expirarea contractului de inchiriere auto autoturismul nu este predat in conditiile prevazute, firma isi rezerva dreptul sa declare furat autoturismul la politie.

Profita acum de cea mai buna oferta de pe piata auto !

Inchiriaza orice masina vrei, la cele mai mici preturi !

Alege colaborarea cu un lider in domeniu, alege compania Rexton Rentcar !

Rexton Rentcar – liderul inchirierilor auto avantajoase!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Cladova 6
Telefon: 0754 422 599
Fax: 0318 151 018

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.