Rezervoare monoperete doar prin Simba’s Group

Rezervoare-otel-carbon-oPkDcEsti in cautarea unei firme care sa-ti puna la dispozitie o gama diversificata de rezervoare de motorina si benzina destinate consumului privat sau public? Solutia vine de la Simba’s Group, companie ce are ca obiect de activitate comercializarea tuturor tipurilor de rezervoare pentru combustibil, precum si accesorii pentru acestea. Astfel, de aici poti achizitiona rezervoare monoperete, ce se fac remarcate datorita rezistentei si sigurantei pe care le ofera utilizatorilor, totul la preturi avantajoase si accesibile oricarui buget.

Rezervoarele metalice sunt destinate in primul rand pentru depozitarea si stocarea carburantilor si a combustibililor lichizi. In al doilea rand, acestea sunt la fel de eficiente si atunci cand vine vorba de depozitarea uleiurilor minerale, vegetale, a uleiurilor biodisel, substantelor lichide chimice, alimentare, de fermetare, apei industriale precum si a apei uzate. Mai mult decat atat, utilitatea acestor produse este universala, reusind sa raspunda cu succes necesitatilor din domenii precum cel industrial, alimentar, de constructii, comercial etc, acolo unde este nevoie de combustibil in permanenta.

Altfel spus, rezervoarele cilindrice orizontale au o larga raspandire in aproape toate sectoarele de activitate, cu rolul de a depozita sub presiune sau sub vacum a lichidelor volatile si gazelor lichefiate. In plus, rezervoarele monoperete reprezinta o alternativa optima, sigura si mult mai eficenta a metodelor improvizate de depozitare a lichidelor periculoase, inflamabile, deloc sigure. Astfel, se evita situatiile de urgenta sau situatiile periculoase, care pot provoca incendii sau explozii.

Cu Simba’s Group, ai acces la modele variate de rezervoare monoperete, cu diferite caracteristici si dimensiuni. Acestea sunt confectionate din materiale de inalta calitate, precum otel carbon, au o forma constructiva simpla, se pot transporta gata montate la locul de amplasare, si nu in ultimul rand, permit instalarea lor fara eforturi. Capacitatea de stocare a combustibilului este cuprins intre 1500 si 7000 de litri, modelele fiind omologate la diverse presiuni.

Rezervoarele monoperete oferite de Simba’s Group sunt dotate cu suporti de ridicare si indicatoare de nivel mecanic. Incheieturile asigura o etansare perfecta, rezistenta, fara riscuri de fisuri. Odata comandat si livrat, produsul vine insotit de suportul si supapa pentru impamantare. Mai mult, acesta contine si bazin de curatare din PE. Pe langa toate acestea, Simba’s Group iti ofera posibilitatea achizitionarii unor produse de calitate, la preturi mici.

Portofoliul dezvoltat de Simba’s Group¬†cuprinde urmatoarele echipamente si produse: rezervoare fixe si portabile, pompe de transfer si de combustibil, indicatoare de nivel, debitmetre, precum si multe altele. Un argument in plus care vine sa certifice calitatea este acela ca echipamentele noastre provin de la cei mai importanti producatori internationali. Atat rezervoarele de combustibil, cat si restul produselor utilizate in domeniul stocarii sunt destinate consumului privat si public deopotriva.

Simba’s Group ofera clientilor sai serviciul de livrare si suport tehnic permanent, prin echipa de call center pe care o avem la baza, formata din specialisti, cu vasta experienta in domeniu. Si pentru ca montarea si utilizarea propriu-zisa sa fie una la indemana oricui, livram produsele insotite de manuale de instructiuni si accesorii necesare. Pentru mai multe informatii si detalii, acceseaza pagina noastra de internet si alege sa ai alaturi un partener responsabil, care nu doar ca iti furnizeaza echipamente performante, ci iti ofera si solutii optime pentru activitatile pe care le desfasori.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.