Rigorinstal – Instalatii de calitate, la preturi fara concurenta

Sunteti in cautarea ucentrala termica gplnei companii specializate in instalatiile termice si in furnizarea solutiilor de incalzire pentru locuinte? Vreti sa va achizitionati o centrala, insa, in zona unde stati inca nu a fost trasa linia de gaze naturale? In acest caz, centralele termice pe GPL, comercializate de compania Rigorinstal, reprezinta solutia perfecta pentru dumneavoastra. Firma Rigorinstal detine toate resursele necesare pentru a furniza clientilor sai cele mai bune solutii termice, la preturi foarte avantajoase.

De ce centrala termica GPL?

Acest tip de centrala este un tip clasic de centrala, insa adaptat pentru functionarea cu gaz petrolier lichefiat. La fel ca centralele clasice, acestea au dimensiuni foarte compacte si permit folosirea automatizarilor ce ajuta la economisirea de combustibil folosit. Centralele termice GPL au un randament foarte ridicat. Cel mai mare avantaj pe care il prezinta aceste centrale, este reprezentat de faptul ca sunt ideale pentru locuintele ce nu sunt racordate la o sursa de gaz metan. Pe langa acest lucru, daca pe viitor se face racordarea la gaz metan, centrala termica GPL poate fi foarte usor modificata sa functioneze ca un tip clasic de centrala termica.

Cu ce se ocupa firma Rigorinstal si ce beneficii vor avea clientii colaborand cu dumnealor?

Firma a fost infiintata in anul 1990 si are ca principal domeniu de activitate instalatiile termice, sanitare, de aer conditionat si pentru tehnica frigului, electrice de joasa si medie tensiune si automatizari.

Din anul 2004, compania Rigorinstal are toate gradele de autorizare ISCIR pentru centralele termice pe combustibil solid, lichid si gazos, pana la puterea de 1500 kW, conectoarele pe gaz, si incalzitoarele de apa de tip instant pe gaz.

Echipa firmei este alcatuita din oameni calificati (instalatori, maistri, electricieni, sudori si ingineri VTP). Dumnealor au urmat cursurile de specialitate pentru montaj–instalare, punere in functiune si service pentru toate tipurile de produse comercializate de dumnealor.

In functie de lucrarea executata, specialistii companiei acorda garantie intre 24 si 60 de luni. Tarifele practicate de dumnealor sunt fara concurenta si, pe langa acest lucru, specialistii firmei pot oferi si un serviciu gratuit de consultanta pentru a ajuta clientii sa faca alegerea corecta atunci cand isi aleg sistemul de incalzire pentru locuinta dumnealor.

Care sunt avantajele centralelor termice pe GPL comercializate de firma Rigorinstal?

  • Acest tip de centrala, datorita dimensiunilor compacte si nivelului de zgomot functional moderat, se dovedeste a fi unul dintre cele mai silentioase tipuri de centrale termice;
  • Centralele termice pe GPL comercializate de compania Rigorinstal, sunt economice si prietenoase cu mediul inconjurator;
  • Prezinta confort inalt in prepararea apei calde menajere;
  • Montajul centralelor termice pe GPL se foace foarte usor.

Asadar, daca doriti sa va achizitionati o centrala termica pe GPL si nu stiti la cine sa apelati, alegeti compania Rigorinstal! Nu veti fi dezamagiti!

Date de contact:centrala termica gpl

Denumirea firmei: Rigorinstal ;

Numar de telefon: 0244 34 73 49 sau 0722 87 93 20.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi un articol interesant despre constructiile de spatii comerciale accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=4598 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.