Robineti hidraulici de la A la Z, doar prin Tecnital!

robineti hidrauliciCauti un furnizor de robineti hidraulici care sa-ti puna la dispozitie nu numai solutii eficiente in ceea ce priveste debitul de lichide, ci si tarife avantajoase? Apeleaza la Tecnital, companie ce pune la dispozitia clientilor o gama completa de produse fabricate in acord cu standardele DIN, ANSI si STAS destinate industriei petrolului, perochimica si industria gazelor.

Astfel, din catalogul nostru de produse poti opta pentru robineti hidraulici confectionati din materiale atent selectionate, menite sa ofere o etansare perfecta, dar si o rezistenta deosebita la factorii de mediu si coriziune.

Robinetii comercializati de compania Tecnital se remarca printr-o constructie de calitate, fiind protejati impotriva ruginii, a factorilor externi, chimici, mecanici si fizici.

Robinetii hidraulici pot fi utilizati in aplicatii multiple, rolul lor fiind acela de a limita debitul lichidelor si de a modifica presiunea acestuia in conducte. Indiferent de exigentele tale in materie de robineti hidraulici, Tecnital are solutia!

Robineti hidraulici-Control deplin si rezistenta!

Echilibrarea hidraulica a conductelor este o conditie de baza pentru obtinerea unui debit  in parametrii normali. Utilizati fie la conductele care transporta petrol sau gaze, ori la conductele de incalzire si racire, robinetii hidraulici asigura functionarea optima a intregului sistem de distribuitie.

De ce robineti hidraulici

In cazul sistemelor de racire si incalzire, echilibrarea hidraulica elimina probleme ce tin de confort si consm. Inconstanta debitului in anumite parti ale circuitului poate avea ca efect: spatii incalzite necorespunzator, proces de incalzire dificil, consum ridicat de energie (chiar si in ciuda unui termostat de ambient). Odata cu instalarea unor robineti hidraulici diferentele de presiune vor disparea, lasand in loc un randament maxim.

Rezistenta la coroziune

Din cauza mediului foarte coroziv in care sunt montati, robinetii hidraulici au nevoie de o protectie supliemntara care asa elimine eventuale deteriorari aparute inainte de vreme. Robinetii hidraulici sunt tratati  corespunzator impotriva ruginii prin zincarea la cald (zincarea termica este un procedeu de protectie anticoroziva a otelului care consta in  pregatirea specifica a suprafetei si imersarea acestuia intr-o baie aliata de zinc topit la 450 de grade Celsius, timp de 3-10 minute.

Avand astfel de suprafete, robinetii hidraulici au o rezistenta excelenta la coroziune in majoritatea tipurilor de atmosfere. Rolul de protectie anticoroziva al zincarii termice nu este afectat de niciun factor extern, fie ca este vorba de apa, aer, sol, conditii atmosferice, raze UV,umezeala sau temperaturi extreme.

Dincolo de rezistenta la coroziune, un robinet hidraulic etanseaza perfect, este eficient chiar si la presiune maxima, este versatil si durabil.

Tecnital-Expert de peste 14 ani in robineti hidraulici

Conditiile de presiune maxima necesita sisteme eficiente de etansare. Robinetii hidraulici reprezinta solutii ultramoderne de echipare a conductelor ( de orice gen), eficienta lor fiind una garantata.

Daca inca nu ai descoperit avantajele unor robineti hidraulici, este timpul sa o faci si sa apelezi la un specialist in domeniu: Tecnital. Special conceputi pentru a oferi randament, robinetii hidraulici pusi la dispozitie faciliteaza operatiunile de inchidere-deschidere sau cele de reglare a unui debit de lichid (indiferent de natura acestuia).

In realizarea de robineti cu comanda hidraulica, compania Tecnital dispune doar de aparatura si tehnologie de ultima generatie.Procesul de productie este automatizat in proportie de peste 90%, ceea ce garanteaza obtinerea unor produse de calitate.

Robinetii au la baza doar materiale superioare din punct de vedere calitativ, tratate sa reziste mediului si factorilor corozivi.

Si pentru ca dorim sa venim in sprijinul clientilor cu solutii complete, echipa Tecnital ofera si servicii de consiliere in ceea ce priveste alegerea corecta a produselor. Pentru informatii suplimentare si pentru a consulta intregul catalog de robineti hidraulici, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.