Robineti industriali, varianta “fluture”

Robineti industriali, varianta "fluture"Robineti industriali se gasesc avand dimensiuni si marimi diferite, modele diferite, in functie de nevoile fiecarui client in parte. De la cunoscutii robineti “fluture” si pana la robinetii cu sertar, cu sfera, cu diafragma, de retinere sau cu scaun, robtinetii industriali sunt deosebit de cautati, deoarece isi prezinta utilitatea in multe domenii precum retelele de distributie a apei sau a fluidelor tehnice.

Indiferent de nevoile tale, robineti industriali gasesti intotdeauna online, pe site-ul companiei Alitatun. Cine este Alitatun? Aceasta companie din Barlad comercializeaza si distribuie in toata tara, de peste 11 ani, echipamente specifice pentru domeniul industrial, cat si aparatura de masura. Ia si tu legatura cu Alitatun si vei simti diferenta!

Ce sunt robineti industriali de tip fluture?

 

Robinetii industriali tip fluture se utilizeaza cu precadere pentru exploatarea de apa industriala, fie calda, fie rece, pentru distributia de apa industriala, pentru apa potabila, pentru vaporii saturati, pentru fluidele petroliere sau pentru fluide ce contin particule solide.

Robinetii industriali se construiesc din materiale diferite, tinandu-se cont de destinatia lor. Ei sunt rezistenti si au o durata mare de viata.

Pentru a face o achizitie sigura, consulta-te cu echipa Alitatun!

Clasificare robineti industriali de tip fluture

 

Robinetii industriali de tip fluture se impart, la randul lor, in mai multe categorii, dupa cum urmeaza:

1. Robineti industriali fluture de tip lug. Dimensiunile constructive ale acestui tip de robinet cu clapa fluture sunt variate, astfel incat se gasesc modele in functie de necesitati. Unde se utilizeaza? Pentru transportul de apa potabila, pentru apa industriala atat calda, cat si rece, pentru produsele petroliere, pentru vaporii staurati sau pentru fluidele ce sunt incarcate cu particule aflate in stare solida. Conditia utilizarii acestui tip de robineti este de a asigura compatibilitatea in ceea ce priveste coroziunea, eroziunea si siguranta in exploatare.

2. Robineti industriali fluture de tip wafer. Se gasesc inspre vanzare avand dimensiuni diferite, iar ca domenii de utilizare trebuie sa mentionam de apa rece sau calda, menajera, de aerul comprimat si de fluidele tehnice necorozive si neinflamabile. De regula, corpul robinetului este confectionat din fonta, clapa din fonta cromata, iar axul din otel inoxidabil. La cerere, se pot utiliza si alte tipuri de materiale pentru clapa. Prinderea se face intre flanse. Temperatura maxima pe care o suporta este de +110 grade Celsius. Actionarea poate fi manuala, electrica sau cu levierul.

3. Robineti industriali fluture de tip centrica cu flanse. Se utilizeaza cu precadere pentru transportul de apa potabila si pentru apa industriala. Sunt deosebit de rezistenti si prezinta durabilitate in timp.

4. Robineti industriali fluture de tip excentrica wafer. Acest tip de robineti se folosesc pentru apa de mare, apa potabila, apa industriala, dar si pentru alt gen de fluide compatibile cu materialele din care sunt confectionati robinetii.

5. Robineti industriali fluture de tip excentrica cu wafer. Dimensiunile constructive sunt conforme cu DIN3202-F4. Se folosesc cu precadere pentru apa: potabila, de mare si cea industriala.

Alcatuire robineti industriali de tip fluture

 

In general, robinetii industriali de tip fluture sunt alcatuiti din urmatoarele piese componente:

– corp;Robineti industriali, varianta fluture1
– clapa;
– inel corp;
– ax;
– garnitura;
– capac;
– bucsa;
– O-ring;
– inel;
– bolt conic.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege robineti industriali de la Alitatun. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Alitatun? Pentru detalii, suna la numarul 0235-416.560 si 0745-047.669 sau trimite un e-mail pe adresa office@alitatun.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.