Romelgen- Masini pneumatice performante

Masina-de-lipit-pneumatica-k4eLDSculele si masinile electrice sunt acum istorie. Cine si-ar fi imaginat ca pana nu demult clasicele scule, fie ca vorbim de ciocane, masini de insurubat, masini de gaurit, etc, vor ajunge sa functioneze pe baza aerului comprimat, asemanator sistemului hidraulic. Schimbarea a adus cu sine, numeroase avantaje si imbunatatiri ale performantelor acestor unelte moderne incat, producatorii din diverse domenii de activitate, s-au reorganizat si si-au indreptat atentia spre masinile si sculele pneumatice, lasandu-le in urma pe cele electrice. In fond, orice progres este binevenit, chiar daca conceptul nu este unul nou.

Pentru cei nefamiliarizati cu domeniul, pneumatica este o sectiune a tehnologiei care se ocupa cu studiul si aplicarea de gaz sub presiune pentru a produce miscarea mecanica. Si la fel ca in orice evolutie, toata atentia este focusata in jurul avantajelor, care in cazul sculelor pneumatice sunt evidente. In primul rand, o masina pneumatica nu are nevoie de surse sau retele electrice pentru a functiona deoarece aerul comprimat se poate obtine prin utilizarea motoarelor cu ardere interna. Cu alte cuvinte, gata cu prelungitoarele si prizele! In al doilea rand, designul sculelor pneumatice este mai atent conceput astfel incat performantele acestora sa fie mai bine puse in evidenta. Sunt mai robuste si mai eficiente. Altfel spus, genereaza puteri mari comparativ cu volumul mic si greutatea redusa a masinii. Pe langa toate acestea, prin utilizarea lor se obtine o durata mai mare de lucru, pentru ca de cele mai multe ori, motorul uneltei pneumatice este o turbina ce poate functiona ore intregi fara oprire. Asta ca sa nu mai mentionam faptul ca sunt mult mai rezistente, iar intretinerea lor se face foarte usor, fara efort si costuri suplimentare.

Din aceasta categorie de produse face parte si masina de lipit pneumatica, folosita pentru ambalarea unor game largi de produse, fie ca este vorba de cele din domeniul amimentar, farmaceutic ori industrial, acolo unde fiecare lipitura trebuie sa fie una exacta, rezistenta si nu in ultimul rand, insesizabila. Atunci cand vine vorba de profesionalism si calitatea desavarsita a produselor, exista un singur nume: Romelgen, expertul in ceea ce inseamna masini si scule pneumatice. Punem la dispozitia clientilor nostri o gama vasta de produse, printre care si masina de lipit pneumatica performanta, la preturi avantajoase, ce nu trebuie sa lipseasca din dotarea atelierului tau. Aceasta poate lipi pe o lungime cuprinsa intre 600-1000 mm si o latime de 4 mm, iar temperatura de lipire poate atinge valoarea de 250 de grade Celsius, temperatura ce poate fi reglata in functie de necesitati. Mai mult decat atat, modulul de lipit este montat pe suprafata stand de lucru confectionat din inox, rezistenta, cu dimensiuni de: 1200x1200x850 mm.

Cu o experienta de peste 13 ani, Romelgen cu sediul in Bucuresti, pune la dispozitia clientilor sai, o gama vasta de produse printre care: module de masurare si control temperatura, regulator de temperatura, sonda de temperatura cu termorezistente, sisteme de masura pentru masinile frigorifice, termometre digitale portabile,  aparate de lipit folii, si lista poate continua. Pe langa toate acestea, Romelgen ofera si servicii profesionale de prelucrare si aschiere, la preturi competitive. Catalogul nostru de produse este conceput in asa fel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte. Nu trebuie sa ne crezi, trebuie doar sa accesezi pagina noastra de internet si sa te convingi.

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.