Romserv Invest: Monteaza pereti tip cortina inteligent

Amenajarea unui spatiu comercial (de orice natura) presupune in primul rand crearea unei cosntructii care sa poata fi utilizata in acest scop. Procesul de constructie trebuie sa fie unul ieftin, tinta dumneavoastra fiind reducerea costurilor pe cat posibil dar si impresionarea clientilor printr-o arhitectura moderna si pe cat posibil unica. Dar cum sa obtineti aceste lucruri reducand in acelasi timp investitia propriu-zisa? Pentru a va raspunde la aceasta intrebare, in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile si solutiile companiei Romserv Invest.

Ridicarea unei constructii comerciale, a unei hale industriale, a unui showroom sau a altor unitati similare implica de multe ori solutii moderne care sa reduca pe cat posibil investitiile si care sa simplifice constructia in cauza. In acest fel se poate reduce bugetul alocat ridicarii complexului comercial in cauza, dar si obtinerea unei cladiri moderne care impresioneaza prin arhitectura care la prima vedere ar parea una extrem de complicata si complexa. Aceste lucruri sunt posibile de regula prin utilizarea peretilor de tip cortina.

Acesti pereti reprezinta o varianta imbunatatita a clasicelor fatade de sticla; peretii cortina utilizeaza in constructia lor profile de aluminiu si sticla de cea mai buna calitate. Astfel, fatadele autoportante sunt rezistente, usor de amenajat, durabile, usor si rapid de reparat sau intretinut dar si econome spre deosebire de solutiile similare in acest domeniu de activitate. Peretii de tip cortina vor garanta izolarea peretilor prin intermediul sticlei a carei utilizare va fi una eleganta si moderna. Aspectul obtinut este unul inedit, mod prin care o sa va atrageti clientii si prin care o sa punctati desigur la nivel de imagine.

Acesti pereti cortina pot fi acum comandati de la compania de specialitate Romserv Invest. Romserv Invest dispune de atelier propriu in care se vor executa acesti pereti, in functie de preferintele si necesitatile fiecarui client in parte. Peretii se pot adapta conform indicatiilor primite si pot lua diverse forme, marimi sau modele. Romserv Invest dispune si de aparatura de ultima generatie dar si de materiale de cea mai buna calitate ce vor garanta siguranta si rezistenta cladirilor realizate. In acelasi timp, in procesul de prelucrare vor lua parte si specialisti in acest domeniu, specialisti ce detin o vasta experienta in executarea peretilor de tip cortina sau a altor solutii in realizarea fatadelor autoportante.

In ceea ce priveste preturile de executie, acestea sunt unele care va vor surprinde cu adevarat. Tarifele solicitate de Romserv Invest sunt avantajoase si disponibile pentru orice tip de buzunar. Pentru a va convinge de aceste lucruri trebuie sa cititi informatiile disponibile pe site-ul oficial al companiei. Pe aceeasi pagina web puteti vizualiza si lista completa a produselor si serviciilor oferite de personalul calificat Romserv Invest.

Pentru a comanda peretii tip cortina Romserv Invest va trebui ca in prealabil sa discutati cu expertii companiei care vor realiza un proiect de executie. In vederea acestui scop, utilizati datele de contact ce sunt listate in subsolul articolului de fata.

Romserv Invest, date de contact

Showroom – Targoviste
Fabrica, Aleea Sinaia nr. 6-8, 0245/217.170 sau 0731 346.284
Str. I.C.Bratianu, bl D2, tronson B, 0245/213.400 sau 0728 442.277
Str. C.Brancoveanu, bl 19B, parter, 0245/214.113 sau 0731 342.594
Col. Baltaretu, nr. 72, 0245/216.005 sau 0731 342.587
Str. T.Vladimirescu, nr. 59 0245/217.791 sau 0731 342.588
Bld. Regele Carol I, nr. 25 0245/218.828 sau 0731 342.589

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.