Romtehnochim Va Ofera Vopsea Lavabila Satinata EMEX SILK De Cea Mai Buna Calitate

lavabila satinataVrei sa schimbi personalitatea locuintei tale dar nu stii ce vopsea sa alegi pentru pereti? Cu atatea optiuni pe piata, este foarte greu sa alegi singur vopseaua potrivita pentru nevoile tale. De aceea, expertii de la Romtehnochim recomanda vopseaua lavabila satinata EMEX SILK.

Vopseaua lavabila satinata EMEX SILK este  o vopsea emulsionata de calitate superioara, pe baza de aditivi si pigmenti speciali si rasini acril vinil versatate. Produsul este recomandat pentru finisarea tencuielilor interioare. Unele dintre caracteristicile principale ale acestei vopsele sunt: un grad foarte mare de alb, luciu satinat dat de textura matasoasa a peliculei si aderenta deosebita.

Vopseaua contine si biocizi de ultima generatie si ecologici ceea ce ii ofera o rezistenta ridicata la mucegaiuri, fungi si bacterii. Vopseaua lavabila satinata EMEX SILK poate fi colorata cu ajutorul pastelor de colorare sau poate fi direct livrata la culoarea pe care o doreste clientul.

Caracteristici ale Vopselei Lavabile Satinate EMEX SILK:

 • Lavabilitate
 • Putere mare de acoperire
 • Timp redus de uscare
 • Aderenta buna la suport
 • Rezistenta la mucegaiuri si fungi
 • Grad de alb ridicat
 • Impermeabilitate la apa
 • Permeabilitate la vapori
 • Textura matasoasa, aspect satinat

Cum se foloseste Vopseaua Lavabila Satinata EMEX SILK?

Aceasta vopsea este destinata folosirii profesionale, cu scopul de a finisa si proteja suprafetele interioare ale cladirilor. Easte de ajuns aplicarea unei pelicule de calitate superioara, cu aspect satinat, matasoasa, pentru un aspect perfect. Vopseaua Lavabila Satinata EMEX SILK poate suporta un numar mare de spalari, dar nu este indicata folosirea ei in zone expuse direct aburului, grasimilor, prafului sau murdaririi in exces.

Acest produs poate fi folosit in zonele cu circulatie si expunere medie, atat in cladirile industriale sau civile, noi sau vechi. Vopseaua se foloseste ca strat final si poate acoperi diferite tipuri de suprafete de baza minerala cum ar fi: tencuieli  vechi sau noi pe baza de lianti, zidarie, beton, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli var-ciment, placi de gips-carton, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, conglomerate minerale absorbante de orice tip. Poate fi folosita si pe suprafete cum ar fi MDF, OSB, placaj, PAL, carton, panza, panel, azbociment sau polistiren expandat.

Pregatirea suprafetei suport inainte de a aplica  Vopseaua Lavabila Satinata EMEX SILK

Inainte de a aplica Vopseaua Lavabila Satinata EMEX SILK, suprafata suport trebuie pregatita corespunzator pentru a asigura o aplicare de calitate si rezistenta ridicata.

 • Betonul sau mortarul nou trebuie lasat 28 de zile pentru a se intari si usca inainte de a aplica vopseaua;
 • Suprafetele tencuite vor fi verificate prin ciocanire inainte de a aplica vopseaua. Daca sunt zone care suna a gol si tencuiala cade pana la zidarie, se va reface cu mortar zona afectata;
 • Toate imperfectiunile si fisurile se vor remedia inainte de aplicarea produsului;
 • Vopselele vechi si neaderente se vor inlatura complet prin razuire, cu solutie chimica sau cu lampa de benzina;
 • Zonele afectate de mucegai se vor curata si trata cu solutii speciale.

Respectand toti acesti pasi va veti bucura de o culoare intensa si de calitate pentru mai mult timp. Specialistii Romtehnochim va pot ajuta cu informatii si sugestii pentru a face alegerea potrivita.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.