Rulouri exterioare pentru un aspect placut

rulouri exterioare

Compania Fabrica de rulouri este cea mai mare producatoare de rulouri exterioare din Roamania, calitatea acestora fiind demonstrata de materialul superior din care acestea sunt confectionate.

Fabrica de rulouri va ofera cele mai calitative rulouri exterioare.

Se recomanda sa folositi rulouri exterioare atat pentru siguranta si confortul dumneavoastra cat si pentru aspectul placut pe care acestea le ofera unui locuinte. Principalele atu-uri ale folosirii rulourilor sunt : garantia este de 10 ani, montajul se efectueaza in 3 zile si nu platiti decat atunci cand lucrarea este complet finalizata. Mai multe detalii referitoare la aceste rulouri exterioare puteti afla direct de la consultantii companiei, sediul acesteia fiind in Bucuresti strada Cetatea de balta numarul 139 – 143, sector 6. Acolo puteti obtine toate informatiile pe care le doriti.

Este bine sa va interesati inainte de a achizitiona un astfel de obiect.

Rulouri exterioare din aluminiu oferite de Fabrica de rulouri.

Rulourile exterioare sunt concepute din aluminiu si au lamele umplute cu spuma poliuretanica din aceasta cauza se si realizeaza o buna izolare termica si fonica.

Printre avantajele folosirii acestor rulouri exterioare mentionam : izolare fonica, izolare termica , protectie antiefractie , protejeaza fereastra de la intemperii , obtureaza complet accesul luminii si gama variata de culori va permite sa faceti o alegere potrivita. Optional aceste rulouri pot avea si plasa antiinsecte incorporata, suplimentar pot avea si urmatoarele accesorii : yala , zavoare, bolt autoblocant, manivela, motor cu buton sau telecomanda, senzori de vant de aceea este bine sa va ganditi la nevoile dumneavoastra inainte de a face o comanda. Toate aceste optiuni va vin in ajutor in caz ca doriti un rulou mai complex.

Preturi avantajoase pentru rulouri exterioare.

Compania Fabrica de rulouri va ofera rulouri exterioare la cele mai mici preturi. Costurile acestora variaza in functie de dimensiunile si accesoriile dorite. Dimensiunile acestora se calculeaza pe metru patrat , iar in urma acestui calcul o sa vi se faca cu discount de 10 – 40 %. Pretul va creste daca doriti suplimetar si plasa contra insectelor, yala, zavoare sau protectie antiefractie. Deasemenea pretul creste si in functie de culoarea dorita , culorile alb si  maro se incadreaza in pretul standard. Va asigur ca o sa fiti multumit de costul final, mai ales ca aveti si un discount. Raportul calitate – pret este unul mai mult decat satisfacator.Este bine sa va ganditi si sa luati cea mai buna decizie , mai ales ca un astfel de obiect nu se achizitioneaza mereu. Scopul urmarit este sa il achizitionati acum si sa reziste zeci de ani. Compania www.Rulourialuminiu.ro de rulouri va ofere toate aceste satisfactii, o data achizitionat o sa reziste o perioada lunga de timp si o sa va ofere confortul si siguranta pe care le doriti.

Pe langa toate aceste calitatii, rulouri va pot ajuta si la miscorarea facturiilor la caldura iar pe timp de vara nu mai este nevoie sa folositi aerul conditionat. Este recomandat mai ales pentru persoanele care au copii mici deoarece acestia se pot odihni dupa amiaza, deoarece nu vor mai auzi zgomotele de afara care le perturba linistea.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.