Rustic Lemn Design proiecteaza si executa mobilier de gradina!

Rustic Lemn Design1Amenajarea gradinii este un pas ce nu trebuie neglijat pentru a obtine un spatiu frumos, unde sa petreci dupa-amiezile sau zilele de vara. Rustic Lemn Design ofera celor interesati care vor sa isi infrumuseteze gradina, mobilier de gradina din lemn de cea mai buna calitate. Acest mobilier de gradina poate fi rustic sau modern in functie de preferintele fiecaruia, iar tu poti obtine piesele pe care le doresti. Poti alege materialele, dimensiunile, formele si modelele dorite pentru a avea o gradina ca in povesti.

Piesele de mobilier sunt unicate, create dupa exigentele clientilor, iar mobilierul de gradina de la Rustic Lemn Design este realizat din lemn lacuit, oferindu-ti tot confortul de care ai nevoie. Vei avea parte de un spatiu perfect unde sa petreci timpul in compania prietenilor, iar mobilierul va incanta privirile tuturor. Prin sculptarea cu maiestrie a lemnului, artistii Rustic Lemn Design impletesc armonios frumosul cu utilul. Esentele de lemn sunt adecvate pentru confectionarea mobilierului de gradina si realizarea unor structuri de efect, avand o duritate ridicata.

Mobilier de gradina – Confort si aspect placut!

Mobilierul de gradina poate fi folosit pentru decorarea interioara a caselor sau gradinilor. Esentele utilizate pentru confectionarea mobilierului de gradina si altor produse din lemn sunt dintre cele mai variate, pentru a satisface gusturile fiecaruia. Pentru a oferi o rezistenta in timp a produselor, lemnul utilizat poate fi carpen, salcam sau stejar. Datorita faptului ca mobilierul de gradina este conceput pentru exterior, acesta trebuie sa aiba o rezistenta ridicata. Fie ca vrei scaune, mese sau bancute, la Rustic Lemn Design gasesti produsele dorite in modele, dimensiuni si forme diferite. Util si cu un aspect placut, mobilierul este de cea mai buna calitate. Modelele si culorile sunt alese de client dupa preferinte, iar specialistii firmei se vor asigura ca produsul finit este ceea ce iti doresti.

Gradina este un colt de natura de care te poti bucura mai mult cu produsele oferite de Rustic Lemn Design. Pe suprafata lemnului sunt aplicate tratamente pe baza de lac pentru o protectie ridicata impotriva factorilor externi. Astfel, lemnul este tratat cu substante speciale impotriva daunatorilor, ciupercilor si impotriva deteriorarii fibrei. Lemnul este usor de prelucrat pentru realizarea unor produse unice si poate fi tratat sau utilizat in forma sa naturala. Produse de calitate si unice vei gasi doar la Rustic Lemn Design.

De ce Rustic Lemn Design?

In primul rand, pentru ca este o companie dedicata sa realizeze produse din lemn de calitate, pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Apoi, pentru ca toate produsele sunt disponibile intr-o paleta cromatica diversa, pentru a alege in functie de preferinte. Esentele de lemn sunt de calitate superioara, fiind tratate impotriva daunatorilor, cariilor, insectelor si intemperiilor pentru a-si pastra aspectul un timp indelungat. Echipa firmei realizeaza confectii din lemn unice, cu pasiune si pricepere. Pentru comenzi si informatii aditionale, utilizeaza datele de contact ale firmei si contacteaza echipa de experti Rustic Lemn Design.

 

Datele de contact ale firmei Rustic Lemn Design

Adresa firmei: str. Jimboliei, Nr. 21, Oradea

Telefon: 0745 106 708

Email: contact@rusticdesign.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.