San Casa – Alege calitatea vietii, alege apartamentele din complexul rezidential Eleganta !

Vanzari-apartamente-SebesA locui la bloc sau a locui la casa ? Iata o dilema in care se afla tot mai multi romani. Apartamentul la bloc are avantajele lui. In primul rand, esti aproape de serviciu, de piata, ai hypermarket in cartier si toate chioscurile de la coltul blocului. Daca ai copii, apropierea de scoala este un factor si mai important. In plus, ai aproape cinematografele, cluburile si restaurantele tale preferate iar prietenii iti sunt mereu in preajma. Cheltuielile cu utilitatile apartamentului sunt considerabil mai mici decat in cazul unei case. Dar traiul la bloc are in mod cert dezavantajele lui. Cel mai mare il reprezinta zgomotul. Daca esti ghinionist, vecinii te vor inunda, vor da petreceri zgomotoase in cele mai nepotrivite momente pentru tine, iar traficul te va trezi si din cel mai adanc somn. Ei bine, exista si cazuri, mai rare ce-i drept, in care viata in apartamentul la bloc poate fi una linistita, in care te poti bucura de toate facilitatile vietii la oras, fara a mai fi deranjat de factori externi.

Dezvoltatorul imobiliar San Casa din Sebes, lider in domeniul vanzarilor de apartamente, va ofera posibilitatea de a locui intr-o zona linistita, dar aproape de centrul orasului. Prin intermediul Complexului Rezidential Eleganta din Sebes, San Casa va ofera spre alegere apartamente cu doua, trei sau patru camere, vile si spatii comerciale in localitatea Petresti – Sebes.

Complexul Rezidential Eleganta, pentru care compania San Casa are oferte speciale de vanzare a apartamentelor, este compus dintr-un spatiu comercial, din vile si blocuri. Blocurile au in componenta lor apartamente cu doua, trei sau patru camere, la regimuri de inaltime de P+2+M si P+3+M. Infrastructura apartamentelor pe care San Casa le ofera spre vanzare este complet noua.

In ceea ce priveste marimea, aceste apartamente au suprafete cuprinse intre 55 si 100 de mp, sunt izolate si au fie dotari clasice, fie dotari speciale, in functie de gusturile si preferintele beneficiarilor. Toate apartamentele sunt contorizate separat pentru utilitati, incluzand centrala termica, curent electric, apa si gaze. Locuintele sunt, in plus, perfect izolate pe exterior, cu polistiren gros de 10 cm, peste care specialistii companiei au aplicat si o tencuiala decorativa. Nu in ultimul rand, in functie de preferintele dumneavoastra, finisajele interioare se pot personaliza dintr-o gama variata de solutii moderne, iar facilitatile oferite (zona de gratare, leagane, parc de joaca pentru copii cu toate dotarile, etc.) completeaza imaginea locuintei ideale.

vile SebesIn intreg anasamblul lui, Complexul Rezidential Eleganta are o infrastructura moderna si noua, realizata la standarde europene, aceasta incluzand alimentarile cu apa, retelele de gaz, iluminatul stradal, dar si reteaua de telecomunicatii.

In paralele cu vanzarile de apartamenteSan Casa din Sebes mai vinde si vile extrem de moderne. Dominata de dulcele si linul peisaj tipic ardelenesc, o vila luxoasa construita in cel mai pur stil mediterranean poate reprezenta tot ceea ce va doriti de la o locuinta.

Nu in ultimul rand, daca demarati diferite activitati comerciale, de la firma din Sebes puteti achizitiona spatii comerciale vaste si potrivite desfasurarii unei activitati de negot moderne si potrivite cu necesitatile economice ale locuitorilor.

Date de contact:

ALBA,SEBES-PETRESTI, STR. 1 MAI,NR.308

TELEFON :  0358.882.425 / 0751.061.359 / 0751.061.358

mail: office_sancasa@yahoo.com

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.