Sapa mecanizata Constanta

sape mecanizate constanta

Primul lucru ce trebuie sa il facem, de regula impreuna cu un specailist, atunci când avem nevoie de turnarea unei şape, indiferent de care sunt dimensiunile ori destinaţia ei, e acela de comparaţie al costurilor totale pe care le are şapa, in functie de materialele folosite si de specialistii care executa astfel de lucrari.

Variantele pe care le avem pentru o şapa clasică constau fie in achiziţionarea betonului care e deja gata preparat si provine de la furnizori specializaţi respectiv de la staţii de betoane, fie prepararea betonului aferent şapei direct pe şantierul unde se desfasoara operatiunea turnarii lui, preparare care poate sa fie mai mult ori mai puţin mecanizată.

Din experienţa specialistilor in sape mecanizate din Constanta precum si a clienţilor acestora, care, in plus fata de faptul că au optat anterior să lucreze cu acesti specialisti, au turnat inclusiv şape clasice, vă pot spune faptul ca principalele calităţi pe care este bine sa le aiba o şapa mecanizata sunt in primul rand preţul scăzut şi in aceeasi masura, calitatea pe care o va avea şapa turnata.

Costurile turnarii sapei mecanizate in Constanta

După cum se poate vedea si pe site-urile specializate, sau iin cazul in care nu aţi văzut, atunci o să o faceţi asta cu siguranta, după ce vă familiarizati su astfel de pagini ale specialistilor, preţul de pornire pe care il poate avea o şape mecanizate este undeva la 10 lei/mp, acesta variind în funcţie de ce caracteristici are şapa respectiva.

Facand un un calcul simplu rezulta ca şapa care are o suprafaţă de aproximativ 100 mp o sa aiba un cost de execuţie care ajunge la aproximativ 1.000 lei, aceasta putand sa fie turnată doar în cursul unei zile.

Capcitatea totală privind turnarea şapelor, pe care o au echipele specailizate, poate sa ajunga si până la circa 700 metrii pătraţi intr-o singura zi.

Specialistii in sape mecanizate din Constanta menţioneaza totusi faptul că, aceste costuri mentionate mai sus sunt calculate fără a se lua in calcul materialele cares unt necesare pentru a prepara materialul final necesar turnarii şapei.

Dacă totuşi clientii au cunoştinţa de faptull ca o şapă clasică ce are aproximativ 100 mp poate fi turnata si la un cost mai mic decat costul menţionat mai sus, atunci este bine să ia în calcul şi cea de-a doua dintre principale calitati ale unei şapei mecanizate, respectiv calitatea ei.

 Termeni specifici turnarii sapei mecanizate

Daca nu este cazul sa se mai insiste asupra interesul pentru şape care exista pe piata , atunci un alt aspect asupra carora se indreapta specailistii pe sitee-urile de specialitate cum ar fi si www.paunyxconstruct.ro il reprezinta descrierea unor unor termeni care pot fi mai mult ori mai puţin cunoscuţi de catre clienti.

Şapa mecanizată spre exemplu, are aceasta denumire si datorita faptului ca marea majoritate a operaţiunilor care implică turnarea acesteia, sunt efectuate in mod mecanizat folosindu-se utilaje speciale.

In ceea ce priveste mortarul , acesta este preparat chiar în şantierul de lucru dupa care este transportat cu ajutorul furtunurilor, folosindu-se pentru asta o pompa ce ajunge până in locul unde trebuie sa fie turnată respectiva şapa.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.