Scafe polistiren – un material maleabil si usor de folosit in amenajari interioare

scafe_polistiren_1_mare-300x225

Iti plac amenajarile interioare si vrei sa conferi o imagine deosebita casei tale? Vrei sa te joci cu elementele ornamentale fara prea mare bataie de cap? Iti doresti un tavan sau pereti decorati dupa bunul plac? Atunci doar imaginatia este conditia obligatorie, cu materialele vin cei de la Blu Art Design care au in portofoliu o gama larga de scafe polistiren potrivite oricarui tip de amenajare.

Beneficii pentru utilizator in urma montarii de profile decorative de tip scafe polistiren

Produse moderne decorative, modelele de scafe polistiren au intrat in forma pe piata amenajarilor interioare sau exterioare. Ele inlocuiesc cu succes scafele din rigips, care necesita mai mult timp la montare, sunt mult mai dificil de manevrat si mai greoaie, in acelasi timp.

La Blu Art Design, clientul poate alege profilelele decorative preferate, alegand din 8 modele de scafe polistiren. Alegerea se face la dorinta clientului  cu recomandarea specialistilor de a Blu Art Design, care pot oferi consultanta pe parcursul procesului de achizitie, astfel incat cumparatorul sa beneficeze de experienta unor specialisti in domeniu.

Firma ieseana confectioneaza o gama larga de profile decorative din polistiren, incluzand scafe, baghete, cornise, brauri, ancadramente, coloane, pilastri, profile, sigle volumetrice sau ornamente specifice anumitor ocazii. Astfel, fiecare casa si fiecare eveniment pot fi personalizate dupa bunul plac al utilizatorului. Procesul de manipulare si de manevrare nu pune mari probleme. Greutatea redusa a materialelor ajuta la o montare rapida si eficienta. In plus, articolele de acest tip sunt mult mai accesibile la pret, decat ceva similar produs din piatra, iar per ansamblu, efectul obtinut prin decorarea unor incaperi cu profile si scafe din polistiren este unic si raspunde fidel creativitatii utilizatorului sau decoratorului de design interior.

Detalii tehnice pentru scafe polistiren

Densitate: Scafele din polistiren au o densitate de aproximativ 25-30 kg/ mc.

Dimensiuni: Datorita polistirenului expandat, materialul care sta la baza scafelor, ele pot fi taiate in dimensiuni variate, dupa dorinta clientului si pot fi realizate in orice modele raspanzand exact comenzii primite de la client. Lungimea unui profil este de 1,5 m.

Utilitate: Scafele din polistiren, precum si alte produse similare gen profile sau coloane din polistiren, pot fi utilizate cu succes in reconditionarea si renovarea unor cladiri existente, dar si pentru amenajari ale cladirilor nou-construite.

Personalizare facila: Pe langa decorarea care respecta intocmai dorintele clientului, decorarea interioara sau exterioara cu materiale din polistiren permite si o personalizare usoara a incaperilor. Folosirea de litere volumetrice este des intalnita in spatiile de birouri, spatii comerciale, dar si in camera copiilor, de exemplu.

Proprietati fizice: Elementele decorative realizate din polistiren sunt rezistente la apa si sunt usor maleabile, transformabile in forme si modele diverse.

Comenzile catre Blu Art Design sunt onorate indiferent de zona tarii din care provin, livrarile realizandu-se prin curier. Pentru a afla totul despre portofoliul si produsele oferite de Blu Art Design, nu ratati site-ul acestora Bluartdesign.ro, unde veti descoperi toata gama de produse si veti afla idei despre punerea lor in practica in cele mai creative moduri. Contacteaza reprezentantii Blu Art Design si prin telefon, la 0728 075 484.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.