Scapa de soareci intr-un mod Competitiv

Deratizare eficientaVrei sa scapi de soareci intr-un mod eficient si sigur? Vrei sa ai certitudinea ca recolta de toamna, pentru care primavara si vara muncesti din greu, va fi in siguranta si nu va fi supusa in niciun fel actiunii acestor mici, dar periculoase si daunatoare rozatoare? Nu mai suporti sa te trezesti in fiecare dimineata ”chior de somn” din cauza acestor mici animale? Scapa de ele intr-un mod cat mai competitiv.

Deratizare competitivaTe-ai saturat sa tot incerci mereu metode ”care mai de care” mai sofisticate, dar care nu au rezultatele pe care tu le astepti si care sunt promise de catre producatorii lor? Chiar daca copii tai considera aceste animalute ca fiind inofensive, datorita desenelor animate cu Tom si Jerry, tu nu le mai suporti prezenta de nicio culoare.

Drept urmare esti hotarat sa scapi definitiv de aceste rozatoare, care ti-au ”mancat” recolta la propriu. Pentru acest lucru ai nevoie de un produs extrem de eficient si sigur, care sa-ti ofere garantia unei reusite.Deratizare

Ca acest lucru sa se intample este nevoie de prezenta unei firme serioase, care are ca domeniu de activitate comercializarea de produse destinate deratizarii. Firma Competitiv din orasul Oradea, judetul Bihor este ceea ce tu cauti si este cea care iti intinde o mana zdravana de ajutor in lupta cu aceste rozatoare, mici dar daunatoare si agile. Firma este importatorul unic pe piata romaneasca al brandurilor din Italia, Copyr si Industrial Chimica, de la care comercializeaza momeli si pesticide marca Rattidion si Varat.

Deratizare siguraMomeala Varat – Esca Fresca  comercializata de catre compania Competiv, este o momeala proaspata, ideala pentru distrugerea rozatoarelor mici, adica a soarecilor si a sobolanilor. Se comercializeaza in ambalaje de 100 g, 200 g, 5 kg si 10 kg. Sobolanii si soarecii sunt omorati de la prima ingerare a dozei de momeala. Nu este necesara folosirea unei doze de momeala mare, una mica provocand moartea rozatorelor, la 2-3 zile distanta de la consumare momelii, netrezind astfel suspiciuni in cadrul coloniei de soareci sau de sobolani.Deratizare sigura si eficienta

Momeala Varat – Esca Blocchi se comercializeaza sub forma de cuburi parafinate, intr-un ambalaj de 10 kg. Substanta activa a momelii este ca si in cazul momelii Varat- Esca Fresca, Brodifacoum. Sobolani si soareci vor degusta aceasta momeala cu pofta chiar si in prezenta altor mancaruri. De asemenea, provoaca moartea rozatoarelor la cateva zile, dupa ce acestea au consumat momeala, fara a trezi banuieli in cadrul colectivitatii unde traiesc.

Deratizare fara problemeMomeala Rattidion – Esca Fresca  se comercializeaza, de asemenea in ambalaje de 100g, 200g, 5 kg si 10 kg, avand ca substanta activa Bromadiolone. Utilizarea unei doze mici din aceasta momeala provoaca moartea sobolanilor, dar si a soarecilor, ei preferand aceasta momeala in locul altor manacaruri. Rozatoarele mor la 2 – 3 zile dupa ce au mancat momeala, fara sa trezeasca suspiciuni colocatarilor coloniei unde isi duc veacul. Momeala Rattidion – Esca Fresca este una proaspata, acesta fiind si motivul pentru care rozatoarele o degusta in defavoarea altor mancaruri.

Cu ajutorul momelilor oferite de catre firma Competitiv vei scapa de aceste rozatoare, precum si de pagubele pe care ele le produc in cadrul gospodariei tale.

Alte articole la fel de interesante poti citi si pe articole-promo.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.