Scari interioare din lemn Scarom – ideale pentru orice interior!

scari interioare din lemnCladirile supraetajate sunt mai dificil de amenajat decat cele cu un singur nivel, deoarece, pe langa interiorul incaperilor, trebuie sa gasesti si o varianta potrivita pentru sistemele de acces dintre etaje. Pentru constructiile cu mai putine nivele, in cele mai multe cazuri, sunt utilizate doar scari; spre deosebire cu cladirile ce depasesc 4-5 nivele, care sunt dotate si cu lift. Indiferent de caz, scarile sunt o cerinta necesara pentru cladirile ce au mai mult de un nivel, fiind o solutie sigura ce permite accesul intre nivele la orice ora. In cazul in care te afli in cautarea unor scari interioare din lemn, recomandarea noastra este sa arunci o privire peste gama de produse puse la dispozitie de firma Scarom.

In cadrul caror tipuri de constructii si locatii poti utiliza scari interioare din lemn?

Lemnul este una dintre cele mai utilizate materii prime, datorita multitudinii de posibilitati pe care le ofera, atat in ceea ce priveste rezistenta si eficienta, cat si aspectul estetic. De aceea, scarile interioare confectionate din lemn pot fi o solutie ideala pentru o serie vasta de tipuri de interioare, cum ar fi:

–          Locuinte – fie ca locuinta ta este amenajta in stil clasic, fie  in stil modern, poti amplasa scara ideala, daca apelezi la ajutorul unor specialisti in domeniu. Un designer profesionist va putea sa iti ofere o scara interioara din lemn care sa aiba un aspect desavarsit si care sa se potriveasca cu restul elementelor amplasate la interior.

–          Cabane – unde s-ar potrivi mai bine scarile din lemn, daca nu in cabane? Cu toate ca lemnul  poate fi combinat cu orice alte materiale, cele mai bune rezultate le vei obtine tot alaturi de elemente realizate din acelasi material. Scarile interioare din lemn se incadreaza perfect intr-un decor rustic, specific cabanelor si caselor de vacanta!

–          Locatii de tip Horeca – fie ca ai un restaurant, un pub sau un simplu bar, in cazul in care acesta are mai mult de un nivel, poti alege cu incredere scari interioare din lemn: acestea sunt usor de intretinut, sunt rezistente la trafic intens si nu costa foarte mult!

–          Locatii de tip Retail – orice comerciant stie ca, pe langa produse, clientul est influentat si de aspectul spatiului in care acestea sunt afisate. Scarile interioare din lemn sunt ideale pentru magazine de tot tipul si in special pentru magazinele ce ofera produse traditionale, echipamente special pentru munte etc.

Scari interioare din lemn comercializate de Scarom: calitate superioara la preturi avantajoase!

Scarile interioare din lemn Scarom sunt realizate din materiale rezistente, cum ar fi brad, stejar sau fag. Gama de modele disponibila este extrem de variata; ai de ales intre scari tip spirala, scari drepte, scari cu trepte decalate si multe altele! In plus, balustrada este realizata din materiale solide, iar amplasarea o vei decide tu: fie pe partea dreapta, fie pe partea stanga a scarii.

Te invitam sa arunci o privire peste modele disponibile, impartite in trei categorii: EcoLine, TrendLine si ProfiLine, in functie de materialele utilizate, aspect, forma si pret! Indiferent de modelul pe care ti-l doresti, Scarom iti pune la dispozitie oferte de nerefuzat!

Alege scari interioare din lemn Scarom! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.scarom.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.