Scaune auto cu ISOFIX de la caruciorcopii.ro

Scaune auto cu ISOFIX de la caruciorcopii.roCopii reprezinta cel mai mare dar oferit de Dumnezeu parintilor, iar datoria acestora este ca, mai ales cat timp sunt mici sa ii proteje si sa le ofere dragoste si sprijin neconditionat si in permanenta. Grija se poate manifesta in diverse moduri in situatii variate.

Nu foarte multi parinti isi dau seama si pun accentul pe siguranta in trafic a copiilor atunci cand se afla in masina. In fiecare zi, puteti observa persoane care isi tin copiii in brate pe scaunul din fata, fara a avea nici macar centura, sau care calatoresc la drum lung cu copiii in spate fara a-i asigura in vreun fel.

Daca totusi va numarati printre parintii care au constientizat si s-au informat despre importanta montarii unui scaun auto si folosirea acestui in mod corespunzator, puteti accesa site-ul magazinului online caruciorcopii.ro. Aici veti gasi, printre altele, scaune auto cu ISOFIX special concepute pentru cei mici.

Ce modele de scaune auto cu ISOFIX sunt incluse in oferta site-ului caruciorcopii.ro?

 

Orice parinte care se gandeste la siguranta si protectia copilului sai cand se afla in masina in trafic, este clar ca isi doreste sa ii cumpere acestuia cel mai bun Scaune auto cu ISOFIX de la caruciorcopii.ro1produs. Totusi, stim cat este de dificil sa alegeti un model anume din numeroasele incluse in categoria scaune auto cu ISOFIX.

In acest sens, mai jos, aveti prezentate cateva din modelele de scaune auto cu ISOFIX, de pe site-ul caruciorcopii.ro:

Scaune auto cu ISOFIX 9-18 kg Exo Basic – Jane- inclus in grupa 1; ofera protectie sporita celui mic, intreaga carcasa fiind izolata cu material absorbent special, in caz de impact. De asemenea, pernuta pentru cap este reglata in mod sincronizat cu hamurile si acestea din urma au un sistem de prindere la nivel abdominal- astfel hamul se poate ajusta. Aceste scaune sunt testate initial in laboratorul propriu al firmei Jane,iar ulterior sunt trimise la mai multe centre de testare: in Spania, Germania sau Olanda. Se recomanda copiilor cu o greutate cuprinsa intre 9 si 18 kilograme (sau intre unu si patru ani). Se poate monta in orice tip de masina. La acest produs beneficiati de o garantie de 24 de luni.

Scaun auto cu ISOFIX SF01 0-18 kg- are la baza cele mai noi sisteme de confort si siguranta, fiind recomandat copiilor cu greutate pana in 18 kilograme (zero luni si 4 ani). Centurile de siguranta se prind in 5 puncte si sunt reglabile pe verticala. Sistemul Isofix ii confera copilului dumneavoastra o fixare foarte buna si o protectie sporita in masina. De asemenea, sistemul SIP- confera protectie in cazul unui impact lateral pentru picioare, piept si cap. Face parte din categoria scaune auto cu isofix marca Kiwy cu sistem de circulatie a aerului pe suprafata spatarului. La acest model aveti parte de o garantie de 2 ani.

Scaun auto 15-36 kg cu ISOFIX Cybex Solution X2 Fix- a obtinut cele mai bune rezultate la majoritatea testelor care au fost effectuate in numeroase centre din Europa. Cel mic se bucura de o siguranta sporita datorita sistemului LSP Plus, care combina mai multe sisteme de siguranta, menite sa protejeze si sa ii ofere acestuia confortul de care are nevoie. Tetiera este reglabila pe inaltime, spatarul se paote regal pe spate, sezutul are forma ergonomica etc.

Alegeti sa cumparati scaune auto cu ISOFIX de pe site-ul caruciorcopii.ro

 

Siguranta celui mic trebuie sa fie mereu pe primul loc pentru orice parinte, oricand, cu atat mai mult, cand se afla in trafic. Tocmai de aceea, cumparand scaune auto cu ISOFIX, investiti de fapt in siguranta si viata copilului dumneavoastra.

In ceea ce priveste preturile, acestea variaza in functie de mai multe criterii, fiind insa foarte avantajoase.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.