Secol Impex-Ambalaje polietilena. ¨Imbraca-ti¨ produsul cu personalitate!

Chiar daca denimirea le face mai putin cunoscute, ambalajele din polietilena sunt elemente prezente in viata de zi cu zi. Ambalajele din polietilena sunt cele mai utilizate tipuri de ambalaje la nivel mondial. Populartatea lor consta in numarul mare de avantaje pe care le ofera utilizatorilor (fie producatori sau clienti finali). Ambalajele din polietilena nu doar ca sunt ieftine, ci sunt si foarte usor de personalizat.

Cauti un furnizor de ambalaje polietilena care sa-ti ofere accesul la calitate si preturi mici? Consulta oferta celor de la Secol Impex, una din marile firme care distribuie diverse ambalaje confectionate din polietilena si carton.

Secol Impex iti ofera posibilitatea sa comanzi ambalaje polietilena, de acasa sau de la birou, prin intermediul email-ului. Simplu si rapid!

Secol Impex comercializeaza ambalaje polietilena sub variante multiple, de la saci si huse, pana la pungi simple sau cu fermoar. Acestea pot fi transparente sau pot avea diverse culori, in functie de necesitatile tale.

Ambalajele produse de Secol Impex se remarca printr-o rezistenta deosebita dar si printr-un design modern si adaptat cerintelor actuale.

Ambalaje polietilena-Cea mai simpla, ieftina si eficienta metoda de ambalare

Aflat in fata raftului cu produse, ultimul cuvant de spus il are ambalajul. Cumperi sau nu cumperi, in functie de modul in care ti se prezinta. Cu cat arata mai bine, cu atat este mai tentant..si mai sigur. Ambalajul transmite calitate si convinge prin aspect.

Ca producator trebuie sa alegi acel ambalaj care sa-ti permita o investitie optima. Cu alte cuvinte, trebuie sa alegi un material iefin si bun. Exista asa ceva? Bineinteles ca exista. Poarta denumirea de polietilena..sau popular spus, plastic.

Ce este polietilena?

Polietilena este un material plastic, o rasina obtinuta prin sinteza chimica de polimerizare a etilenei, derivat al petrolului. Prin intermediul polietilenei, alimentele pot fi ambalate economic, oferind o lunga durata de pastrare. Polietilena poate fi standard sau cu performante ridicate.

 

Utilizare

Polietilena este raspandit in foarte multe industrii, segmente si aplicatii. Cel mai des sunt utilizate pentru ambalarea diferitelor produse, printre care: produse de panificatie, produse congelate (pui, peste, legume, fructe, etc.), cafea, produse granulate sau prafoase, cosmetice, etc.

Care sunt avantajele ambalajului din polietilena?

  • rezistenta la oxizi baze si acizi
  • rezistenta la temperaturi inalte (se aprinde greu)
  • costuri de fabricare moderate
  • durabilitate (de pana la 50 de ani)
  • posibilitate de reciclare
  • pot fi personalizate si pot lua orice forma

Secol Impex-Ambalaje polietilena in zeci de variante

Daca vrei sa investesti in ambalaje de o calitate superioara, apeleaza la un specialist in domeniul polietilenei: Secol Impex, companie din Cluj-Napoca.

Fie ca ai nevoie de pungi simple sau cu fermoar, ori de saci sau huse, Secol Impex iti pune la dispozitie o gama din care poti alege ambalajul perfect!

Ambalajele Secol Impex se pot persoanaliza prin tehnica de flexografie, ceea ce le transforma in adevarate instrumente publicitare. In plus, acestea ofera o protectie crescuta produselor ambalate si le face usor de transportat, de depozitat si de pus pe raft.

Pentru a consulta intreaga oferta in materie de ambalaje polietilena Secol Impex, acceseaza pagina www.secolimpex.ro si comanda prin mail.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.