Select Soft: Software gestiune stocuri pentru succesul afacerii tale

Aplicatiile si programele ce pot rula pe un calculator, notebook sau laptop (mai nou chiar si pe o tableta sau telefon mobil) pot deveni o unealta fara de care executarea anumitor sarcini poate fi dificila, poate chiar imposibila. Desigur ne referim la aplicatiile software destinate utilizarii in industrie, fie ca ne referim la domeniul comercial, agroalimentar, domeniul constructiilor, si asa mai departe. Aceste programe de cele mai multe ori sunt utilizate de catre personalul angajat pentru a usura munca, pentru a fluidiza si optimiza performantele si rezultatele obtinute si pentru a oferi solutii rapide prin care se pot rezolva unele probleme complicate.

Astfel de platforme software sunt programele de gestiune stocuri; aceste aplicatii sunt utilizate in diverse domenii, oferind ajutor personalului indiferent de actiunea pe care o intreprind. Un software de gestiune stocuri se refera la evidenta in timp real a marfii, a transporturilor, angajatilor, a produselor din cadrul unui depozit, etc. Asadar, software-ul de gestiune stocuri poate fi utilizat de personalul contabil din cadrul unei companii de mici, medii sau mari dimensiuni. In cazul in care si dumneavoastra doriti utilizarea unui astfel de ajutor, va recomandam serviciile companiei Select Soft.

Select Soft este o firma ce isi desfasoara activitatea in domeniul IT prin producerea si comercializarea de produse software inovative in special din domeniul economic, accentul fiind pus pe calitate. Desi infiintata recent, in anul 2008, personalul detine o experienta de peste 6 ani in dezvoltarea solutiilor informatice complexe, din diverse domenii de activitate, avand la baza tehnologia client-server si servere de baze de date (MS-SQL Server). Select Soft are la activ numeroase programe instalate pe calculatoarele firmelor de renume din Romania, compania executand platforme software pentru arii de activitate precum: baruri, restaurante, service-uri auto, magazine, companii industriale si multe altele.

In cazul in care ne referim la platformele software pentru gestiunea stocurilor existente, trebuie sa mentionam ca aceste programe introduc o multime de avantaje ce pot imbunatatii performantele firmei dumneavoastra. In primul rand aceste aplicatii pot fi instalate usor pe orice fel de calculator; programele ofera o interfata usor de utilizat, intuitiva, astfel orice angajat cu cunostinte medii in utilizarea unui calculator poate tine evidenta stocurilor cu usurinta; programele sunt stabile, nu intampina erori in functionare astfel nu veti pierde date importante; usureaza munca, sprijina performantele si vine in ajutorul functionarilor prin introducerea confortului si prin imbunatatirea conditiilor de munca.

Dupa cum puteti observa, utilizarea unor programe de gestiune a stocurilor este mai mult decat indicata, aceste aplicatii fiind disponibile atat pentru companiile de mici dimensiuni, sau pentru firmele ce au deja un renume pe piata din Romania. Select Soft va garanteaza cele mai bune solutii software pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra, asadar nu ezitati si solicitati un program demonstrativ pentru a va convinge. Select Soft va sta la dispozitie cu asistenta tehnica si suport pentru angajati, solutionand rapid orice problema aparuta in utilizarea programelor furnizate sau instalate.

Pentru a obtine mai multe detalii referitoare la activitatea depusa de Select Soft, va recomandam utilizarea datelor de contact de mai jos, sau accesarea platformei online a companiei.

Select Soft, date contact:

Email: selectsoft@selectsoft.ro
Web: www.selectsoft.ro
Tel: 0740 914 066
Tel/Fax: 0362 819 340

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
Puteti citi si alte articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.