Service auto Bucuresti pentru orice urgenta!

Service auto Bucuresti pentru orice urgenta!Ai patit vreodata sa ti se incinga atat de tare motorul masinii incat sa iasa fum si sa te opresti din drum? Sau sa-ti dea pe dinafara antigelul si sa-ti faci o mie si una de ganduri in legatura cu starea de sanatate a masinii tale, si cand colo sa fie doar o supapa de vina? Cu siguranta, ca sofer de mai multi ani, ai trecut prin mai multe astfel de patanii, care te-au facut sa-ti stea inima in loc. Si chiar daca te simti in stare sa muti si muntii din loc pentru masina ta, te sfatuim totusi sa nu-ti sufleci manecile, nu de data aceasta, ci sa-ti duci masina la niste profesionisti. Iar daca esti din capitala, service auto Bucuresti are pentru tine servicii calitative, la preturi deosebit de atractive!

Service auto Bucuresti. Cele mai cerute servicii

 

Stii care sunt cele mai cautate servicii pe care un service auto le presteaza? Am intocmit noi o lista pentru a te lamuri, iar aceasta arata astfel:

1. Reparatii suspensie;

2. Reparatii ale cutiei de viteze;

3. Reparatii si service clima auto;

4. Reparatii motor;

5. Dezmembrare motor;

6. Service frana;

7. Caibrare a discului de frana;

8. Aliniere geometrica a directiei;

9. Detector pentru jocurile mecanice;

10. Service roti.

Acestea 10 sunt printre cele mai des intalnite cereri ale clientilor, insa in functie de nevoile tale, orice service auto va face tot posibilul pentru ca masina ta sa-si recapete elasticitatea miscarilor si vioiciunea in trafic.

Fiecare service auto este echipat si cu un stand unde se verifica starea de sanatate a franei masinii tale, acesta fiind un punct spinos pentru siguranta ta in trafic. De asemenea, un service auto iti pune la dispozitie si piese spre vanzare, piese noi sau chiar second hand si reconditionate, asa incat tu sa te bucuri din nou de masina ta.

Service auto Bucuresti de la Master Motors

 

Pentru toti bucurestenii si pentru cei aflati prin imprejurimile capitalei, avem o veste deosebit de buna. Indiferent de problemele pe care le intampini cu masina ta, exista Master Service auto Bucuresti pentru orice urgenta!1Motor, un service auto autorizat, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu.

Nu conteaza ca ai probleme cu clima, cu instalatiile electrice, electromotorul sau alternatorul masinii, echipa Master Motors este pregatita pentru orice provocare, oricat de dificila ar fi aceasta. Cu Master Motors, totul se intampla simplu, rapid si eficient. Cum asa? Compania are propriul sau stoc de piese de calitate, ceea ce permite repararea masinii intr-un timp foarte scurt. Iar tu, ca si client, nu poti face decat sa te bucuri de promptitudine si profesionalism.

Personalul Master Motors este calificat, iar serviciile prestate se ridica la standarde inalte, totul desfasurandu-se corect, conform legilor aflate in vigoare in tara noastra. Nu conteaza nici macar modelul autoturismului tau, Master Motors se pricepe la toate si va reusi sa satisfaca chiar si pe cei mai exigenti dintre clienti.

Iar ca un alt avantaj, in cazul in care doresti sa asisti, Master Motors nu are nimic de ascuns si realizeaza reparatiile chiar sub privirile tale!

Daca vrei sa ai parte de servicii de calitate, alege service auto Bucuresti de la Master Motors. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Master Motors? Pentru detalii, suna la numarul 0213-451.135, 0766-868.233 si 0723-619.915 sau trimite un e-mail pe adresa comenzimastermotors@gmail.com.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.