Service hidrofoare de la Fluxon Service

Un hidrofor este indispensabil pentru orice gospodarie deoarece reuseste sa te aprovizioneze cu apa menajera atat pentru gradinarit, cat si pentru rezolvarea treburilor casnice. Un hidrofor functioneaza in mod automat si de aceea nu necesita nici o ingrijire speciala, fiind deosebit de practic. Insa este de preferat sa-l cureti din cand in cand si sa-l feresti, pe cat posibil, de temperaturile joase, caci, in anumite conditii, si un hidrofor se poate defecta. Indiferent de problema aparuta cel mai sigur este sa apelezi la service hidrofoare, in acest mod esti sigur ca ai de-a face cu profesionisti in domeniu si ca in cel mai scurt timp cu putinta si, adesea, cu un pret minim iti vei recupera hidroforul, iar gospodaria ta isi va duce in liniste existenta.

Service hidrofoare. Defectiuni frecvente ale unui hidrofor

 

Service hidrofoare de la Fluxon ServiceIn primul rand este bine de stiut din ce este alcatuit un hidrofor pentru a intelege care sunt cauzele atunci cand apar anumite probleme. Astfel avem:

– Manometrul;

– Presostatul;

– Corp pompa;

– Orificiul de aspiratie;

– Motorul electric;

– Busonul de golire;

– Un recipient cu membrana interschimbabila;

– Racord flexibil cu proprietate antivibranta;

– Orificiu de refulare;

– Valva pentru incarcarea cu aer.

Printre cele mai des intalnite defectiuni ale unui hidrofor se numara urmatoarele 3:

1. Hidroforul nu se mai opreste si merge incontinuu. In acest caz de vina ar putea fi presostatul. Trebuie verificat daca functioneaza. Este posibil sa fie stricat si sorbul hidroforului, caz in care hidroforul nu mai reuseste sa se amorseze si ramane adesea fara apa. Sunt de verificat chiar si garniturile de la mufe, si acestea pot fi vinovate de nefunctionarea corecta a hidroforului.

2. Hidroforul nu mai porneste. Este posibil ca motorul hidroforului sa nu mai functioneze. Cauzele pot fi multiple de la infundarea pompei si pana la o nealimentare corecta cu energie electrica.

3. Hidroforul se opreste des. In acest caz este posibil sa nu mai existe aer in rezervor sau ca perna din interior sa se fi spart. Aceste aspecte trebuie verificate de catre o echipa de specialisti cu experienta in spate, iar in urma verificarilor se va trece si la remedierea problemei.

Service hidrofoare de la Fluxon Service

 

Stim, nu este placut sa ti se strice hidroforul, intreaga ta gospodarie depinzand de acesta, si tocmai de aceea in momentul in care-ti cade beleaua pe cap iti recomandam sa apelezi la Service hidrofoare de la Fluxon Service1service hidrofoare de la compania Fluxon Service. Bineinteles, daca esti din Timisoara.

Cine este Fluxon Service? Este o companie banateana cu peste 10 ani de experienta in repararea de hidrofoare, reparatiile fiind de calitate. Echipa este instruita si priceputa, solutionand mare parte din problemele care pot sa apara in buna functionare a unui hidrofor.

Indiferent ca hidroforul tau apartine marcilor Wilo, Ebara, Grundfos, DAB, Elbi, Aqua System, sau Well Pumps, Fluxon Service are in permanenta piese de schimb pe stoc, astfel incat remedierea situatiei se face foarte rapid.

In prima faza se face o verificare amanuntita a hidroforului si apoi se trece la repararea propriu-zisa, care nu numai ca este de calitate, dar iti este oferita si la un pret bun.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege service hidrofoare de la Fluxon Service. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Fluxon Service? Pentru detalii, suna la numarul 0742-358.966, 0727-358.966 si 0768-358.966 sau trimite un e-mail pe adresa office@fluxon-service.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.