Servicii de contabilitate

servicii de contabilitate

Doar pentru dumneavoastra site-ul nostrum www.tpa-horwath.ro va ofera cele mai bune servicii de contabilitate de pe piata, servicii de contabilitate usor de accesat pentru faptul ca ne gasiti online.

Pe parcursul anilor , dar si la cererea clientilor ehipa noastra de contabili a renutat la modelul conventional , ea nu se mai ocupa doar de perspicacitatea financiara , ci stabileste un echilibru intre abilitatile contabile , managerial si cele de conducere reusind sa va venim in ajutor cu o gama larga de servicii de contabilitate.

Dupa cum va spuneam site-ul nostru contine cea mai buna echipa de contabili , o echipa care sta la indemana dumneavoastra doar prin apasara acestui link www.tpa-horwath.ro si solicitarea lor . Contabili nostri va ofera intr-un mod foarte eficient si proactive servicii de asistenta in luarea deciziilor si consiliarea acestora cu privire la trazactii si impactul acestora asupra situatiilor financiare . Tot in ajutorul dumneavoastra si in economisirea timpului cei care se ocup cu serviciile de contabilitate va vor oferi raspunsuri prompte , clare si complete , orientate catre client si nevoile acestora.

Organizarea serviciilor de contabilitate

Serviciile de contabilitate sunt organizate pe diverse categorii pentru a reduce timpul cautari si pentru a va putea ajuta cat mai repede posibil .

Aceste categorii sunt :

– Consultanta financiara ; aici va oferimi servicii cu privire la problem de contabilitate si salarizare , asistenta contabila privind proiectele de fuziuni si achizitii si multe alte servicii prin care va putem sari in ajutor .

-Contabilitate salarii unde va ajutam in legatura cu intocmirea contractelor de munca pentru angajati , inregistram contractile acestora la Camera de Munca , apoi pregatim state de plata si declaratii fiscal salariale si depunem declaratiile fiscal la autoritatile competente.

-Indeplinirea obligatiilor fiscal declarative unde va ajutam in legatura cu intocmirea si depunerea declaratiile de TVA , privind impozitul pe profit precum si orice alte declaratii filscale necesare.

-management financiar interimar astfel va putem asigura intr-un mod professional conducerea interimara , intr-un moment cand acest lucru este foarte necesar

-rapoarte conform  IFRS ; intocmim situatiile financiare individuale si consolidate lunare si trimestriale , conform Standardelor Intermationale de Raportare Financiara (IFRS)

-rapoarte managerial intocmim bugetele de venituri si cheltuieli precum si asiguram pregatirea de prognoze si alte rapoarte solicitate de catre conducere sau actionari.

-revizuire contabila va ajutam prin analiza tuturor tranzactiilor semnificative verificarea corectitudinii contabilitatii si intocmirii corecte a rapoartelor contabile , precum si a declaratiilor fiscal.

-Si nu in ultimul rand servicii administrative : întocmirea facturilor pentru clienţi, oferirea de asistenţă pe parcursul proceselor de audit extern, oferirea de asistenţă pe durata controalelor fiscal etc.

Iar prin aceasta organizare pe care o gasiti pe TPA Horwath va ajutam pe dumneavoastra se beneficiate de o calitate foarte buna a serviciilor de contabilitate­ , servicii realizate de cei mai buni contabili si concomitent cu aceste beneficii veti scurta si timpul de cautare si va creste si satifactia in legatura cu modul de realizarea a serviciilor de contabilitate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.