Servicii de corectare a torentelor

Hidrologia decorectare torente suprafata este stiinta ce se ocupa cu studiul apelor de suprafata, a cursurilor raurilor, suprafetele marilor, oceanelor etc.

Un torent este o masa de apa, la care se adauga si un curent de curgere. Acestea sunt intalnite in cazul raurilor. Raului, curgand pe albia sa, de la o anumita inaltime, i se impregneaza o anumita viteza. Aceasta viteza, impreuna cu marea cantitate de apa, poate provoca distrugeri in cazul in care directia si viteza torentului nu se corecteaza in mod corect.

Compania bacauana Cogito lucreaza in domeniul amenajarii teritoriului. Astfel, firma Cogito se ocupa cu proiectarea, consultanta si inginerie tehnica in acest domeniu. Serviciile firmei constau in gasirea de solutii eficiente pentru diferite locatii, venind in sprijinul populatiei acelei zone. Asftel, firma Cogito va desfasura lucrari de fezabilitate, proiecte tehnice, analize, cercetari, pregatiri de proiecte si multe alte activitati din acest domeniu al amenajarii teritoriale.

Echipa firmei Cogito nu face altceva decat sa readuca ordinea normala in natura, prin interventia acolo unde omul a intervenit anterior si a stricat bunul curs al naturii. Din portofoliul de lucrari al firmei Cogito se evidentiaza urmatoarele zone:

  • Schitul Frumoasa;
  • Paraul Deii;
  • Platforma petroliera Albotesti;
  • Gioseni;
  • Rachitoasa.

Acestea enumerate, sunt doar cele mai importante proiecte ale firmei Cogito, ea activand, inclusiv in prezent, in numeroase zone de pe intreg teritoriul tarii.

Profesionalismul si seriozitatea echipei firmei sunt principalele atuuri ale acesteia. Priceperea cu care sunt realizate proiectele si cu care sunt transpuse in realitate, reprezinta un alt punct forte al firmei Cogito. De cele mai multe ori, autoritatile locale apeleaza la serviciile firmei Cogito, pentru diferite probleme din amenajarea teritoriala a localitatilor lor.

Dintre tipurile de proiecte realizate de firma bacauana se evidentiaza urmatoarele: amenajari piscicole montane, reabilitarea raurilor montane, amenajarea bazinelor hidrografice torentiale, corectarea torentilor, drumuri forestiere, peisagistica etc.

Serviciile de consultanta ating programele de dezvoltare a infrastructurii, programele de dezvoltare rurala, programe nationale de pescuit etc.

Corectarea torentelor  asigura protejarea terenurilor, in urma degradarii si erodarii terenurilor, din cauza puterii torentelor.

In comparatie cu lucrarile de colectare a aluviunilor, corectarea torentelor ofera o rentabilitate ridicata si o eficienta ridicata. Prin corectarea cursului unui curent de apa se va impregna acestuia directia si viteza dorita, astfel incat el nu va putea realiza sub nicio forma ruperea terenului sau degradarea lui sub alte forme. In cazul versantilor despaduriti, torentele puternice de apa pot duce la surparea terenului si chiar la prabusirea acestuia. Serviciul de corectare al torentelor, realizat de firma Cogito va duce, inevitabil, la evitarea acestor probleme amintite mai sus.corectare torente

Unele proiecte de corectare a torentelor asigura protectia populatiei, altele sunt realizate pentru protectia infrastructurii de transport, altele pentru barajele de apa, in speta pentru acumularile mari de apa, iar altele vor proteja diferite obiecte de valoarea din calea torentelor. Acest serviciu previne si aparitia inundatiilor, astfel ca zonele aflate sub acest risc, n-ar trebui sa ezite in a contacta profesionistii firmei Cogito.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-promo.ro .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.