Servicii de lichidator judiciar asigurate doar de AMT Servicii

Domeniul afacerilor reprezinta un domeniu de activitate instabil care poate oferii variatii ale situatiei financiare pentru toti cei implicati. Din pacate sunt si situatii in care falimentul reprezinta singura solutie prin care se poate iesi din impas si prin care se mai poate salva o parte din investitia efectuata de-a lungul timpului. Dupa cum bine stiti, in acest caz (cel al falimentului) anumite prevederi legale trebuiesc luate in consideratie, prevederi stabilite de regula de o instanta judecatoreasca. Mai mult, de fiecare data serviciile unui lichidator judiciar vor trebui asigurate.

Lichidatorul judiciar este persoana care va conduce activitatea debitorului si care va exercita atributiile stabilite de lege in sarcina sa atat in procedura generala cat si in procedura simplificata. Aceasta este definitia oficiala a lichidatorului judiciar. Acesta poate fi reprezentat atat de catre o persoana fizica sau juridica ce practica insolventa. Practic, lichidatorul judiciar va prelua gestiunea de la debitor sau administrator inlocuind atributiile acestuia din urma. Lichidatorul judiciar va deveni in acest fel instanta cea mai relevanta din cadrul firmei dumneavoastra, toate deciziile referitoare la activitatiile de insolventa trecand prin mana acestuia.

De aceea este extrem de important sa va asigurati serviciile unui lichidator judiciar experimentat, care sa va poata oferii cele mai bune servicii pentru salvarea companiei dumneavoastra. Lichidatorul judiciar va alege cele mai bune si fiabile solutii pentru solutionarea procesului de insolventa, solutii care vor fi in conformitate cu legea in vigoare. Activitatea lichidatorului judiciar trebuie sa fie in acelasi timp obiectiva si confidentiala si sa reprezinte in primul rand interesele angajatorului.

Daca doriti sa beneficiati de asemenea servicii ca cele descrise mai sus, atunci va recomandam compania AMT Servicii. AMT Servicii prin intermediul domnului Florin Saftoiu garanteaza furnizarea unor servicii de cea mai buna calitate, expertii financiari, juridici si contabili ce compun echipa companiei lucrand impreuna pentru solutionarea tuturor problemelor pe care le aveti. In particular domnul Florin Saftoiu detine experienta si capacitatea necesara pentru realizarea atributiilor unui lichidator judiciar si nu numai.

Prin intermediul AMT Servicii puteti obtine ajutor pentru firma dumneavoastra, compania oferind servicii de: evaluari societati comerciale, expertiza contabila, servicii mediere, insolventa, audit financiar, evaluari proprietati imobiliare, evaluare bunuri mobile, consultanta financiara, asistenta juridica, dar si multe altele. Aceste servicii se adreseaza persoanelor juridice sau fizice din Craiova sau din imprejurimi, AMT Servicii desfasurandu-si activitatea doar in aceste zone din tara.

In cazul in care doriti mai multe informatii legate de activitatea unui lichidator judiciar AMT Servicii prin intermediul domnului Florin Saftoiu va stau la dispozitie cu explicatii clare si detaliate. Domeniul insolventei este unul vast ce cuprinde numeroase dispozitii juridice care sunt cunoscute doar de persoanele ce activeaza in acest domeniu. De aceea, AMT Servicii este solutia de care aveti nevoie pentru a iesi din impas si pentru a solutiona rapid si eficient problemele pe care le aveti. Puteti oricand solicita ajutorul companiei prin utilizarea datelor de contact afisate in subsolul acestui articol sau prin vizitarea platformei online AMT Servicii.

AMT Servicii, date de contact

Craiova
Str. Unirii, Nr 30
Tel/fax: 0251/415.330
E-mail: office@amtservicii.ro

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.