Servicii de raschetare parchet de inalta calitate doar prin compania Raschetare Parchet Bucuresti!

thumb

Daca parchetul tau nu mai arata ca la inceput, nu mai este lucios, prezinta zgarieturi, si oricat ai incercat sa-l faci sa arate ca nou folosind produse de cea mai buna calitate, nu a dat rezultate, cel mai potrivit ar fi sa te adresezi unei companii specializate si cu experinta in domeniu, care sa-ti ofere servicii de raschetare parchet. Doar asa te vei putea bucura din nou de un parchet lucios si fara zgarieturi, care sa arate ca nou pentru o perioada indelungata de timp.

Raschetare Parchet Bucuresti are o experinata de 12 ani in domeniul pardoselilor si lemn, venind in intampinarea clientilor cu servicii complete si eficiente pentru obtinerea unui parchet ca nou. Serviciile oferite, precum: raschetare parchet, slefuire, reconditionare, lacuire, chituire dar si montaj al parchetul din lemn masiv sau startificat, sunt servicii de inalta calitate, acestea adresandu-se atat personelor fizice cat si celor juridice din zona capitalei.

 

Ce presupune serviciul raschetare parchet oferit de compania Raschetare Parchet Bucuresti!

Trebuie sa stii ca servicul raschetare parchet reprezinta alternativa perfecta atunci cand parchetul tau nu mai arata ca la inceput.  Pentru a nu-ti schimba parchetul, metoda de raschetare parchet este o operatiune foarte simpla si rapida care va aduce schimbari radicale si vizibile spatiului in care stai sau lucrezi.

In acest fel nu trebuie sa cheltuiesti o multime de bani pentru ati achizitiona un parchet nou sau pentru produse profesionale care nu sunt de ajutor. Echipa specializata in raschetare parchet si cu experienta se va ocupa de parchetul care nu mai arata ca nou, sa-si revina la starea initiala in cel mai scurt timp posibil. Specialistii in raschetare parchet au in dotare utilajele si echipamente de ultima generatie pentru ca procesul sa fie cat mai rapid si cat mai sigur.

Pentru ca parchetul tau sa-si recapete luciul de dinainte, ai nevoie de niste profesionisti care sa faca acest lucru posibil, iar solutia ideala este reprezentata de compania Raschetari Parchet Bucuresti!

Pentru o raschetare adecvata a parchetului se vor urmari anumiti pasi, si anume:

  • verificarea si consolidarea surafetei ( se va verifica daca lamele de parchet misca ori scartaie sau daca au cuie pe suprafat superioara)
  • raschetarea ( dupa procesul de consolidare a parchetului se indeparteaza stratul de lac. Acest lucru este posibil doar cu ajutorul unei masini speciale pentru raschetare, folosindu-se hartie de granulatie mare. Dupa aceea se va trece la slefuirea fina a parchetului folosindu-se hartie abraziva iar pentru spatiile inguste se utilizeaza o masina de dimensiuni reduse, acesta mai fiind numita si masina pentru margini
  • chituirea si slefuirea chitului ( pentru chituire se foloseste o masina elastica pentru legatura ce se amesteca cu praful de lemn rezultat din slefuire).
  • finisarea ( dupa procesul de slefuire se va trece la faza superioara de fisnisare aceasta realizadu-se cu ajutorul unui buffer, o masina cu discuri)
  • aplicarea grundului ( inaintea de a aplica grundul, parchetul trebuie aspirat de mai multe ori pentru indepartarea prafului)
  • lacuirea

Pentru serviciul de raschetare parchet, poti apela ori de cate ori ai nevoie la Raschetare Parchet Bucuresti.  Pentru mai multe informatii cu privire la acest serviciu si nu numai , acceseaza pagina web www.raschetare-parchet-bucuresti.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.