Servicii deratizare in Bucuresti la preturi avantajoase – Eurotopserv

Deratizare-Bucuresti-CWdu0Rozatoarele daunatoare precum sobolanii, soarecii, etc., reprezinta o amenintare atat pentru sanatatea voastra, cat si pentru bunurile materiale pe care le detineti sau pentru proviziile depozitate in beci, poduri sau alte spatii. Deratizarea reuneste o serie de metode si mijloace menite sa previna si sa combata infestarea cu aceste vietati periculoase. Cine pune in aplicare aceste metode? Numeroase companii se ocupa de prestarea unor astfel de servicii, insa putem afirma cu convingere ca, niciuna dintre ele nu se ridica la nivelul de calitate cu care opereaza profesionistii companiei Eurotopserv din Bucuresti.

Sunteti in cautarea unor servicii de deratizare in Bucuresti? Societatea Eurotopserv este cea mai in masura sa vi le ofere la un grad inalt de eficienta. Ne pot contacta chiar si persoanele care au nevoie de serviciile noastre de deratizare in: Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Buzau, Ialomita, Calarasi sau Vrancea. Indiferent ca este vorba despre rozatoare sinantrope (sobolanul alb, cenusiu) sau despre rozatoare asinantrope (sobolanul de camp, sobolanul de padure, harciogul), pentru noi, exterminarea sau prevenirea acestora nu reprezinta nicio problema, chiar daca trebuie sa actionam in mediul rural sau urban sau in diferite unitati: scoli, institutii publice, depozite agro-alimentare, birouri, spatii de prouctie, societati comerciale, etc., sau spatii exterioare.

Deratizarea se efectueaza in mod obligatoriu de doua ori pe an, in anotimpurile primavara si toamna, inainte de decontaminarile profilactice. In afara de aceste perioade, se mai executa si deratizari de intretinere.

Metodele utilizate de catre personalul companiei Eurotopserv pentru combaterea daunatorilor, sunt metode sigure, eficiente, ce respecta normele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Printre produsele utilizate se numara urmatoarele: cereale in combinatie cu diferite substante si arome, momeli parafinate, momeala proaspata, dar si mijloace chimice reprezentate in special de raticide pe baza de cereale, sange, carne, s.a., ce contin substante toxice din grupa III-IV. Mijloacele mecanice folosite sunt reprezentate de curse si capcane, iar mijloacele fizice sunt reprezentate de ultrasunete cu scopul de a izgoni sobolanii, dar si de undele electromagnetice care ii omoara efectiv. Locul in care sunt amplasate momelile trebuie sa fie unul ferit, iar atentia noastra cu privire la acest lucru este marita, intrucat nu ne dorim ca acestea sa fie consumate de catre animalele domestice.

Serviciile de deratizare oferite de societatea Eurotopserv din Bucuresti sunt efectuate in concordanta cu Legea 98, cu O.G. 536/1997, s.a., iar produsele utilizate se afla pe Lista produselor avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar-umana.

Controlul daunatorilor si implicit, al agentilor patogeni, reprezinta tinta operatiunilor noastre ce includ atat masuri preventive, cat si masuri curative. Daca va confruntati cu aceste probleme, nu este cazul sa ezitati sa apelati la ajutor profesionist. Personalul companiei Eurotopserv cunoaste toate dedesubturile acestei meserii si va poate asigura ca va va scapa de rozatoarele daunatoare in timp foarte scurt. Actionam direct si eficient pentru eliminarea acestora si pentru satisfacerea necesitatilor voastre.

Seriozitatea, promptitudinea, eficienta si profesionalismul echipei noastre au facut ca relatiile dintre aceasta si clientii care au apelat la serviciile oferite, sa decurga in termeni amiabili, fara aparitia nici celei mai mici dificultati sau dezacord.

Daca ai nevoie de ajutor pentru deratizarea, dezinsectia, dezinfectia sau curatenia diverselor spatii, apeleaza cu incredere la serviciile Eurotopserv.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.