Servicii funerare Bucuresti un prieten la nevoie

servicii-funerare

Odata cu trecerea in nefiinta a unei persoane dragi, ceva din sufletul nostru se rupe, durerea nu poate fi exprimata in cuvinte. Cu toate acestea, sunt multe de facut, multe de indeplinit, multe ritualuri, traditii, birocratie… Familia plina de durere are atunci nevoie de mult sprijin, de ajutor si de alinare. Pentru acest lucru, Servicii funerare Bucuresti poate fi gasit la orice ora din zi sau din nopate, preluand sarcinile acestor momente triste de pe umerii celor aflati in doliu.

Servicii funerare Bucuresti – pachet gratuit, pentru pensionari

De multe ori momentele acestea triste prilejuite de pierderea cuiva drag vin pe neasteptate, pe nepregatite, iar o inmormantare poate costa o avere. Serviciile funerare au insa pachete de servicii pntru toate buzunarele, si chiar asigura inmormantare gratuita pentru pensionari.

Este nevoie doar de un talon de pensie al persoanei decedate si echipa serviciilor funerare se ocupa de tot. De fapt, costul este suportat din ajutorul de inmormantare pe care il ofera Casa de Pensii, iar daca pachetul ales de familie este mai ieftin decat ajutorul acordat, diferenta de pret este returnata urmasilor de catre firma care se ingrijeste de funeralii.

Ce servicii funerare contine un pachet

Pachetul minim contine o serie de servicii cum ar fi: ridicarea ajutorului de inmormantare, sicriul complet, cu perna si capac capitonat, transportul decedatului, asezarea corpului in sicriu, cruce inscriptionata.

Insa, daca familia doreste, poate alege un pachet mai scump, care, pe langa cele mentionate, include si o serie de alte servicii. Intr-un astfel de caz sicriul va avea si patru manere metalice, facut in sase colturi, din lemn de brad. Obtinerea certificatul de deces, imbalsamarea si toaletarea, obtinerea tuturor actelor necesare inhumarii intra tot in atributiile serviciilor funerare Bucuresti oferite de Funerare-nonstop.ro , precum si asigurarea batistelor, a lumanarilor si a doliului de pe piept.

In pachetul tip spital mai sunt incluse asigurarea de prosoape pentru preot, candele, icoana, doliu, coliva, colaci etc.

Deci, oricand exista posibilitatea unei optiuni, in functie de pret si de dorintele familiei. De retinut ca pentru pensionari nu exista nici un cost suplimentar deoarece statul asigura un ajutor de inmormantare care acopera toate cheltuielile.

Cum se poate alege  pachetul potrivit de servicii funerare

Oferta este vasta, de la pachetele complete pentru pensionari, la domiciliu sau spital, urmeaza pachetele: economic, simplu, clasic, mediu, complet, super, lux, si de incinerare. Asadar, nu exista situatie care sa nu fie luata in calcul. Pentru bugetul oricarei familii, fie ea modesta sau cu dare de mana, in functie de posibilitatile ei si de manifestarea ultimului omagiu pe care vrea sa-l prezinte celui disparut dintre noi.

Nu conteaza momentul, Serviciile funerare Bucuresti sunt la dispozitia clientilor la orice ora din noapte sau din zi, activitatea lor desfasurandu-se non-stop.

Echipa de profesionisti in domeniu, cu multa experienta in spate, ofera sprijin si consiliere tuturor celor care apeleaza la serviciile sale, indifernt de religia din care fac parte.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.